cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bolečine v jajčnikih

clock-img

10.05.2006, 10:01

clock-img

bučkica

pencil-img

8

Pozdravljene!
Sem nova članica vašega foruma, zato se še malo lovim!
Imam pa nekaj vprašanj.
Tudi jaz sem danes naredila test in mi je pokazal user posted image user posted image user posted image , samo me nekaj skrbi. Ne vem zakaj me tako jajčniki bolijo - približno en teden. Ker sem pred dvema letoma imela SS, me zelo skrbi da ga spet ne dobim.

Zelo bi bila vesela, če bi mi povedale kakšne so vaše izkušnje.

clock-img

10.05.2006, 10:31

clock-img

Nitka

pencil-img

217

Jaz sicer z jajčniki nisem imela nikoli problemov in SS tudi ne. Sem pa v 1. user posted image  imela hude bolečine v istem predelu in bile so vezi, ki so se raztezale. Iste bolečine imam že zdaj, ko sem v 5. tednu user posted image . Ne bi bilo slabo, da pokličeš svojega GK in malo povprašaš, da boš bolj mirna.

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

clock-img

10.05.2006, 10:35

clock-img

naja78

pencil-img

2169

bolečine v predelu jajčnikov in maternice so v začetku nosečnosti normalne.ne sme pa biti krvavih izcedkov in neprestane močne bolečine.
te se pa morajo po parih tednih umiriti in nato vsake tolk časa spet ornk špikne.

kar navadi se.user posted image

clock-img

10.05.2006, 14:09

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Ojla, verjetno te ne bolijo jajčniki, ker ti v nosečnosti niso aktivni. Bolj gotovo so maternične vezi, ki se raztezajo. Je pa to špikanje kar zoprno in se tja do 12t stopnjuje.

:)

clock-img

10.05.2006, 19:41

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz sem zdaj v 11t in se mi zdi, da se je špikanje res še povečalo, hkrati pa imam še bolj napet trebuh.
To je vse normalno, saj nam trebuščki počasi in vztrajno rastejo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem