cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bolečine v kolkih

clock-img

01.10.2006, 14:02

clock-img

sončnica22

pencil-img

43

Zdravo,
dajte mi povedat ima še katera bolečine v kolkih? Slišala sem, da znajo boleti medenične kosti, ampak meni se zdi še malo prezgodaj sem v 32t 6/7! Je potrebno stopiti k ginekologu?
Lepo vas pozdravljam

clock-img

01.10.2006, 14:07

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Se dogaja ja,jaz sem bila zaradi tega pri zdravnici,ker skoraj nisem mogla hodit in skupaj sva ugotovili,da jaz počivam in spim izključno na hrbtu......PREPOVEDANO!!!! Samo na boku je ok. Od takrat sem se posilila in odvadila ležanja na hrbtu in bolečine so izginile po dveh dneh!

Lep pozdrav! K

clock-img

01.10.2006, 15:21

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Uh, mene kolki bolijo že ena dva meseca, pa sem v 33t zdaj. Ampak to je zato, ker sem imela ob rojstvu izpah kolka in je to pač stara deformacija. Tam dol se pa vse mehča in posledično me je začelo že tako zgodaj bolet.
Ti priporočam, da delaš kakšne vaje za kolke. Sama imam dosti manjše probleme, odkar hodim na jogo.

clock-img

01.10.2006, 19:15

clock-img

naja78

pencil-img

2169

vse ok! ne paničari,širijo se ti medenične kosti,daj si polšter med noge ponoči ko spiš!
vse se širi,zato boli.lahko počakaš do srede.

clock-img

01.10.2006, 19:18

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Mene so začele boleti neznostno okoli 30 tedna-bolelo je k user posted image 10x na noč sem se mogla it sprehodit, na hrbtu nisem takrat več spala, ker nisem mogla, po porodu je minilo!

clock-img

01.10.2006, 21:01

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Mene so v drugi nosečnosti zadnji mesec, mogoče mesec in pol. Ponoči. Spala sem na boku in po nekaj časa me je začel boleti spodnji kolk, tisti na katerem sem ležala. Celo noč sem se zato obračal z enega boka na drugega. Samo zaradi tega nočnega (ne)spanja sem imela že "poln kufr" nosečnosti. Drugače sem se pa počutila zelo v redu.

clock-img

01.10.2006, 23:03

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Žal normalno.
Mene so tak grozno boleli, da sem se zjutraj komaj privlekla iz postelje, ko sem se razgibala, je bilo boljše. Pa zdaj proti koncu spet.
Kot je rekla Naja78, podloži se z pojštri, jaz zmeraj dam enega velikega ( tistega z kavča) med noge, pa je boljše.
Rahlo boljše user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

02.10.2006, 07:22

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Ja povštri so fajn, čeprav mene je vseeno bolelo. Sem imela enega med koleni, enega pod trebuhom in enega pod glavouser posted image .

clock-img

02.10.2006, 08:43

clock-img

naja78

pencil-img

2169

uj muki...user posted image user posted image user posted image

upam da pol saj hitr rodiššššššššššššš!!!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem