writing-img

bolečine v križu

clock-img

02.08.2008, 21:19

clock-img

*lena*

pencil-img

84

Sem v petem tednu nosečnosti pa me že močno boli križ, drugače pa nimam nobenih drugih težav. ali ima katera mogoče podobno izkušnjo? kaj naj naredim, da bi omelila bolečino? hvala!!!

Lena

clock-img

02.08.2008, 21:58

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

joj, mene tud skoraj od začetka že boli križ, pa me tud zanima kaj bi to blo, sicer grem pa v torek na pregled, pa bom še to prašala, je pa zoprno, sm pa v 15 tednu

clock-img

02.08.2008, 22:22

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

Zivjo lena ali mislis s tem povedat da te boli kriz al da te spika mislim zvija kokr ce bi mogla dobtuser posted image ,ker mene je tako bolelo me pa zdej ko sem v 34t tako zelo boli kriy pa v spodnjem delu trebuha tut pa kadar koli sem vprasala gin.mi je rekel da to yato ker imam posteljico zadaj pa je bl obremenitev nazaj,to je moje mnenje pa od mojga gin ce te pa spika kokr ce bi mogla dobit je pa to raztezanje maternice.Upam da sem ti kaj pomagala.papauser posted image

clock-img

02.08.2008, 23:49

clock-img

*lena*

pencil-img

84

ne to niso bolečine kot pri user posted image . a potem bolecine izginejo?
'

Lena

clock-img

03.08.2008, 11:04

clock-img

ema111

pencil-img

480

jaz sem tudi imela v začetku nosečnosti podobne bolečine, v križu, spodnjem delu trebuha in mi je gin. rekel, da je to zato, ker se mi maternica dviguje in razteza. Pa je potem v 20.t.nehalo.

vse dobro naprej user posted image

clock-img

03.08.2008, 14:14

clock-img

Pingvinčica*

pencil-img

95

Tudi mene je bolel križ tam v 3-5 mesec, potem pa 2 x na masažo in do konca nič. Je pa odvisno od posameznika, boš videla kako bo. Želim ti, da mine kot je meni. Poiskusi tudi ponoči spati z blazino za dejenje. Jo stegneš in objameš z nogami in rokami in spiš lepo na boku. Super je.

clock-img

03.08.2008, 14:57

clock-img

Anonimen

Lena, tvoje vprašanje je kot nalašč zame. Že od začetka (od dneva ko naj bi dobila M) me boli križ za znoret. V prvi user posted image se takšnih bolečin ne spomnim. Včasih me tako boli, da ne morem v redu stopiti na desno nogo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem