writing-img

bolečine v medenici

clock-img

14.03.2006, 15:40

clock-img

ansaj

pencil-img

4

Sem v 28. tednu nosečnosti-torej vstopam v zadnje tromesečje. Pred tremi dnevi sem dobila ostre  bolečine v spodnjem sprednjem delu medenice. Odšla sem k dežurnemu in so me zadržali dva dni na opazovanju. Vse preiskave so pokazale, da je z mojim otročičkom in z mano vse vredu in tako sem sedaj doma ob priporočilu da počivam-ampak mene še vedno tako zelo boli-prav sramna kost-se mi zdi-da komaj hodim, težko vstajam iz postelje in se z muko preobračam v njej!!!! Ali je morda imela katera podobne težave in ali ni to malo prezgodaj???

Hvala za vaše odgovore.

clock-img

14.03.2006, 15:45

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=835221

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

14.03.2006, 17:00

clock-img

tinca34

pencil-img

68

Sem sicer v 37.tednu in imam podobne težave le kakšen teden; G mi je rekla, da imam otročka zelo nizko (je vse vredu) in da me zato pestijo te težave ter mi predlagala, da si kupim nosečniški pas. Njegova funkcija je podpreti trebušček če fejst pritiska navzdol in lajšanje težav s križem in hrbtenico. Kupila sem ga v BC za cca. 4500 sit. Meni pomaga. 

Lp,
T.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem