writing-img

bolečine v nogah

clock-img

02.11.2004, 16:14

clock-img

leah

pencil-img

660

Ne vem zakaj, ampak v desni nogi se mi danes skozi ves dan veča bolečina,ki je podobna revmatični bolečini.Vbistvu so tudi občasni krči.Leva noga pa je ok.Ali se to še kateri dogaja?
Sem v 8.mesecu.

clock-img

02.11.2004, 16:28

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

Hm, jaz sem včeraj sedela malo dlje kot običajno( sedenja sedaj sploh ne prenašam) in ko sem vstala sem imela v mečih ful trde noge. Kot da bi skoz bil krč, tako da ne vem, kam to paše :zmeden:. Mislim, da mi manjka Ca in Mg.
Sem pa noseča 32t/1d.

clock-img

02.11.2004, 16:56

clock-img

Pinja

pencil-img

354

Punce krčki nas dajejo! Mene je zanč tok bolela leva noga, da sem mojga prosila, nej me na hitr potegne, da bi mi v sklepu počl, pa ni nč pomagal, sam pojstlo sva premaknila :)-. Sem pa slišala, da je še slabš, če velik sediš (za rač. na RR recimo ;) ), ker je pretok krvi v noge slabši. Mene tud križ že boli, k me do zdej ni :(.

Mal mormo še potrpet, bo kmal bolš!

Lp :nosecka: 32t

clock-img

02.11.2004, 19:47

clock-img

princeska Zala

pencil-img

165

Meni so proti krčem8)pomagale šumeče tablete Magnesol.:bravo:Poskusite mogoče bodo tudi vam.9nebesa
Ker ti krči znajo bit presneto zoprni:grrr:sploh ponoči,ko se ti mudi na wc :)-
lp

clock-img

02.11.2004, 19:48

clock-img

Anonimen

Ali pa krčne žile, ki bolijo, te so tudi "radost" nosečnosti...

clock-img

02.11.2004, 19:50

clock-img

princeska Zala

pencil-img

165

Pa še to meni je sestra v bolnici nogo položila na svojo bedro jaz sem ,pa fajn stegnila in "pritisnila".In je bilo takoj boljše.:bravo::bravo:

clock-img

02.11.2004, 19:52

clock-img

Pinja

pencil-img

354

Ja Splišni, ni treba govorit! Jih imam na levi nogi že od prej, pa so prava radost :((! Me je pa zdravnica že prej opozorila na nevšečnosti z njimi v :nosecka:!

clock-img

02.11.2004, 20:51

clock-img

Vera*

pencil-img

647

ja v :nosecka: so krči v nogah zelo pogosti.Jaz sem imea tako močne da sem se včasih jokala zraven.:((A tudi to bo minilo.:bravo:

clock-img

02.11.2004, 21:39

clock-img

PeterPan

pencil-img

63

:hudicek: tudi jaz sem imela takšne bolečine, da sem se ponoči od sile zbudila. pomagalo mi je, da sem takoj stopila na noge in probala malo poskakovat in bolerčina je minila. meni je pomagalo, probaj še ti.
čao:sloncek:

clock-img

03.11.2004, 22:19

clock-img

Veva

pencil-img

52

Tudi jaz sem imela občasno takšne bolečine v zgornjem delu leve noge, da sem se komaj premikala. Ampak pri meni je bilo to v 6. in 7. mesecu, potem pa je prenehalo.

Lp, Veva

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem