writing-img

bolečine v nosečnosti

clock-img

20.01.2015, 21:06

clock-img

roca

pencil-img

55

punce prosim za nesvet oz. pomoč..
ima oz. je ima katera probleme z menstrualnimi bolečinami med nosečnostjo, sem namreč v 5 tednu nosečnosti in me precej boli v spodnjem delu trebuha, kot da bom glih kar dobila menstruacijo user posted image
ali je to normalno? je to moja prva nosečnost in me mal skrbi da ne bo šlo naprej

clock-img

20.01.2015, 21:38

clock-img

strukla

pencil-img

152

Hej :) to smo mele vecinoma vse na zacetku. Krce cutis, ker se maternica siri. Drugac ti pa res polagam na srce, da se ne zivciras prevec ker si delas samo skodo. Karkoli se zgodi itak nimas nobenega vpliva nad tem. Bodi pozitivna user posted image user posted image

clock-img

21.01.2015, 08:46

clock-img

jesse16

pencil-img

391

Živijo
Roca ti krči so normalni, da so krči bolj znosni pomaga magnezij, jaz sem pila šumeče tablete magnesol. Se pa kot ti je že predhodnica napisala širi maternica in ni to nič hudega.
Ne se obremenjevati z takimi stvarmi ampak glej pozitivno in uživaj v občutku da v tebi raste novo življenje.

LP

clock-img

21.01.2015, 09:40

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Odvisno, kako močne so bolečine, se moraš uleči, moraš mirovati ali lahko delaš ...
Drugače pa magnezol, kot so ti napisale predhodnice. Srečno!

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

21.01.2015, 11:57

clock-img

roca

pencil-img

55

hvala vam punce da ste me potolažile user posted image
bskrle te bolečine so znosne, večinoma me boli tko dvakrat na dan, pa najbolj ko ležim oz. sedim

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem