cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bolečine v spodnjem delu

clock-img

04.10.2007, 14:42

clock-img

smejčica

pencil-img

1542

Imam eno vprašanje in upam, da mi boste znale pomagat. V spodnjem delu me boli (maternica verjetno), pa ne vem zakaj. Sem v 33 tednu nosečnosti in do sedaj ni blo nobenih bolečin, nobenih problemov. Sedaj pa se je začelo. Boli me skoz, ko hodim, ko pa počivam, pa nič. Bolečina ni velika, pa vendar ni prijetno. Ne vem ali mogoče otročiček tolk dol pritiska al kaj. Sem bila zdaj v ponedeljek pri ginekologu, pa je bilo vse vredu. Tud otročiček se je že obrnil in trebušček se je dvignil.Imate podobne probleme?
Lep dan.

clock-img

04.10.2007, 14:54

clock-img

naraščaj

pencil-img

1450

Hojla, jaz sem v 35t in me tut občasno boli v spodnjem delu, kot bi blo v nožnici, vendar je včeraj G rekla, da je vse ok. Da se v tem času pač telo priprvalja.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem