writing-img

bolečine v spodnjem delu

clock-img

21.10.2008, 14:43

clock-img

katka82

pencil-img

12

Noseča sem 15 tednov in imam bolečine v spodnjem delu, tam ko je maternica. Včeraj sem v službi nosila 10kg nekega materiala in me je popoldne začelo boleti. Takoj mi je bilo žal da sem šla tisto iskati, ker nočem da bi bilo kaj narobe, ker bi rada mela to bebico!! Danes me že cel dopoldan boli in večinoma sedim v službi, popoldne pa bom počivala! Kaj je imela že katere takšne probleme?! Prosim za kakšen nasvet, ker me je strah da bi bilo sedaj kaj narobe!!!

clock-img

21.10.2008, 15:30

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

prva zapoved: ne dviguj več kot 5 kg

počivaj in še enkrat počivaj...

clock-img

21.10.2008, 15:59

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

če boš slabše čutila user posted image  se pejt pokazat  k ginekologu

clock-img

23.10.2008, 12:38

clock-img

katka82

pencil-img

12

Jaz sem daneš šla h ginekologinji na pregled, ker me še vedno boli. Rekla je da je vse OK, da je posteljca nizko in da moram počivat!! Jesti moram tudi magnezijeve tablete Magnesol 3x1 tableto na dan. 

clock-img

23.10.2008, 13:13

clock-img

Lalica1

pencil-img

710

Jaz sem v prvi nosečnosti do zadnjega zalivala rože, tako da sem v vsaki roki nesla po 10l vode. Sedaj nosim hčerko, ki ima 16,5 kg in mi ni nič.
Je pa res, da smo si različne in ene tega pač ne zmorejo. Če misliš, da te boli zaradi teže, ki si jo nosila se temu striktno izogibaj. Sedaj pa čimveč miruj in pazi nase!

clock-img

23.10.2008, 13:15

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

no, fajn da si pomirjena.

Moja G mi vedno reče, zdej pa počivat, pa noge v luft.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem