writing-img

bolečine v stegnih, zadaj

clock-img

14.10.2008, 11:35

clock-img

Anonimen

Sem v 18. t, doma zaradi astme, zadnje dni pa me takooooo bolijo noge, kolki, za znoret. Sama pripisujem to negibanju, a vseeno.

Stegna, ritnice me prav pečejo, vse do podkolen, proti večeru pa me grabijo od kolkov pa do podkolen tudi krči, najbolj zaboli pod kolenom. Da pa vse še ni dovolj, mi zateka celo mednožje in pasje boli.

A še kateri tako in ali obstaja kak naravni gel za masiranje, ki je dovoljen, da bi malo to bolečino v nogah ublažil.

Hvala

clock-img

14.10.2008, 11:42

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Pozdravljena, ja to so mi dobro znane bolečine, ker sem jih tudi jaz imela med nosečnostjo. Zdravnica mi ni znala nič svetovati, zato sem pa sama ugotovila, da mi najbolj pomaga vsakodnevno gibanje, sprehod v naravi in predvsem prha izmenično toplo/mrzla. Seveda pa pomaga tudi prijetna nežna masaža, za katero lahko prosiš partnerja, drugače pa jo ponujajo tudi razni saloni.

lp

clock-img

14.10.2008, 12:22

clock-img

Anonimen

pozdravljena, za krče je dobro zdarvilo

- banano,
- oreščki ali
- tamalo žličko sloli v vodo in popi.

In kerči izginejo, testirano.  

clock-img

14.10.2008, 13:00

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Poskusi spit magnezij ali donat. Te bolečine poznam, ko te kar trga.

clock-img

14.10.2008, 13:50

clock-img

acitak

pencil-img

745

Seveda pa pomaga tudi prijetna nežna masaža, za katero lahko prosiš partnerja, drugače pa jo ponujajo tudi razni saloni.

masaza more bit res nezna...moja sestricna je pred kratkim opravila tecaj masaze in tam so jim odsvetovali masaze nosecnic ker lahko pride do prezgodnjega poroda, ker z masazo je cirkulacija krvi hitrejsa in to baje ni dobr...js bi na tvojem mestu rajs upostevala nasvet od SMIGLI pred masazo...gibanje in prha user posted image
pa upam da bo cimprej bolje

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

clock-img

14.10.2008, 16:01

clock-img

lotty4

pencil-img

402

Počivaj z dvignjenimi nogami,podloži jih z blazino, naj ti bo toplo. Se pa veliko veliko gibaj, tudi križ, delaj premike v levo in desno z boki, pa naprej in nazaj, ker ti lahko tudi vretence pritiska na živec.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem