cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bolečine v trebuhu

clock-img

21.01.2008, 09:47

clock-img

Tato

pencil-img

102

Mene samo zanima, ali je mogoče imela katera od vas, ko vam je rastel trebušček kake rahle bolečine ob tem.
Mene v zadnjem času, kar vseskozi spremlja bolečina. Ali je to normalno ? Sem v 13. tednu.

clock-img

21.01.2008, 09:53

clock-img

Dinki

pencil-img

2916

Ne vem za kakšno bolečino bi šlo....načeloma rast tvojega user posted image  ne sme nič boleti trebuh, lahko te le boli v smislu ker se širi maternica in pritiska na jajčnike ipd....kako je s tvojo prebavo, je OK?

Želim ti vse lepo v user posted image

clock-img

21.01.2008, 10:11

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Boli te, ker se vse širi, vezi gredo narazen. Nič hudega ni to, vsaka user posted image  čuti bolj ali manj te bolečine.

clock-img

21.01.2008, 11:49

clock-img

izgubljena_ovcka

pencil-img

438

Bolečine so moj stalni spremljevalec že od začetka. Najprej sem imela manjše težave s krči v devetem, desetem tednu in krvavitve, potem se mi je zdelo, da se mi vse malo razteguje, zdaj imam pa konstantno otrdevanje in to že v 18. tednu, ki pa je včasih tudi malo boleče. Sem pa rekla da ne bom paničarila dokler za to res ne bo razloga...

clock-img

21.01.2008, 12:07

clock-img

tweetek

pencil-img

750

Mene tudi občasno kaj špika in boli, pa trebuh mi sicer ne otrdeva ampak imam občutek da bom počlauser posted image   - kot da bi čutila kako se koža in mišice raztezajo.... Baje da je to normalno.

Sem pa opazila da psiha vpliva na to - če sem pod stresom, nesproščena, zaskrbljena, utrujena, boli, drugače pa ne. Tako da imaš prav glede ne-paničarjenja, pa meni pomaga če si vzamem čas zase, grem na sprehod, me ljubi zmasira.... Pa ne brat takih slabih izkušenj ozr žalostnih zgodb na RR juuser posted image meni fejst škoduje.... Hormončki pačuser posted image

clock-img

22.01.2008, 08:46

clock-img

Tato

pencil-img

102

G mi je za te bolečine sedaj predpisala buscopan in ruprut. Bom videla, če bo kaj pomagalo.

clock-img

23.01.2008, 20:25

clock-img

ms3

pencil-img

138

tud mene je bolelo in sem tud dobila boskopan. če te boli bolj ob strani je to zaradi čirjenja maternice. če pa te boli bol na sredi in odspodaj (kot pri menstruaciji) so lahko to krči. v tem primeru sem jaz vzela boskopan. pa čim več počivaj . tako je meni svetovala G in mi dala bolniško z 1 mesec.

clock-img

24.01.2008, 09:14

clock-img

Tato

pencil-img

102

Ja ampak odkar jemljem buscopan je še slabše, tako, da ga danes ne bom vzela, saj mislite, da ne bo nič narobe? so pa bolečine bolj v želodcu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem