cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bolece bradavicke

clock-img

24.10.2004, 10:02

clock-img

Anonimen

..hudo bolece!!!kaj narediti?katera mazila so res dobra(znajo pomagat??)?:(( kaksne so pa cene ?
HVALA:rozica:

clock-img

24.10.2004, 10:06

clock-img

dix

pencil-img

897

Jaz sem uporabljala aventovo lanolinovo mazilo. Samo sem jo začela že v nosečnosti uoporabljat, kot je priporočeni in nise imela niti malo problemov z bradavicami. Cena pa je 3.000 sit. Niti je ni potrebno odstraniti pred dojenjem.

clock-img

24.10.2004, 10:21

clock-img

Anonimen

ja samo jaz imam ze take bolecine v 10t:(( da je hudo!lahko vseeno zacnem uporabljat:zmeden:
Hvala za odgovor:darilo:

clock-img

24.10.2004, 11:48

clock-img

dix

pencil-img

897

V tem primeru ti pa verjetno ne bo pomagala ker je ta bolečina drugačnega izvora.

Aventovo mazilo ti priporočam za čas dojenja.

clock-img

24.10.2004, 15:27

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Lanolin Multimam je zakon in precej cenejši, okoli jurja pa pol. Ampak je prav tako za dojenje, prej ne bo pomagal.

clock-img

24.10.2004, 17:18

clock-img

niki5

pencil-img

1902

meni tudi pri dojenju nič ne pomaga :((:((

samo da jih imam na zraku :ups: pa da jih s svojim mlekcom mažem, je malo bolje :ups:

clock-img

24.10.2004, 17:19

clock-img

niki5

pencil-img

1902

nina nana, sej bo počasi minila za bolečina, ne vem če lahko sama kaj narediš..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem