writing-img

boleci spolni odnosi

clock-img

21.09.2007, 07:05

clock-img

lik

pencil-img

27

Od kje bolecine pri seksu kljub neznosti in pretirane previdnosti?Sem v 16 tednu,boli pa me ze skoraj od samega zacetka.Ko sem po odnosu opazila nekaj kapljic krvi,sem jih cisto prekinila.Sedaj pa cakam ginekoloski pregled,da vidim kako pa kaj.Ima katera podobne izkusnje in mogoce tudi bolecine v spodnjem delu trebuha?Sama imam obcutek,da mi otrocek dol pritiska.

clock-img

21.09.2007, 08:47

clock-img

jinksy

pencil-img

76

Moram reči, da sem tud jaz imela bolečine v spodnjem delu trebuha med odnosi, ampak krvavela nisem nikoli, tako da ti svetujem da si glede tega previdna. Meni skratka noben odnos ni bil takšen, da bi rekla da sem v njem uživala, ker se mi zdi, da sem spodaj vsa trda in zategnjena odkrito povedanouser posted image .
Glede krvavitve pa se le posvetuj pri svojem g., da ne bi bilo kaj narobe.

clock-img

21.09.2007, 10:28

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Posvetuj se z G, da ne bi bilo res kaj narobe.

Malo počakaj s spolnimi odnosi za nekaj časa in uživajta v božanju trebuščka user posted image

clock-img

21.09.2007, 11:26

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

moja babica je rekla, da se v nosecnosti stene vagine tud (poleg veliko drugih stvariuser posted image ) spremenijo (hormoni delajo svoje) ter so lahko pri nekaterih zenskah ful obcutljive na trenje - da pa ni to nic narobe. tko pac je pri nekaterih, kaj ces..

clock-img

21.09.2007, 11:27

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

babica - s tem mislim porodniska babica in ne moja stara mama user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem