writing-img

boli

clock-img

08.06.2009, 10:38

clock-img

Anonimen

V četrtek bo 3 tedne,od kar sem dobila protibolečinsko injekcijo v tazadnjo zaradi eksenšusa v vratu.
Prve dva tri dni nisem imela nobene reakcije,zdej imam pa take bolečine,da komi na desni strani sedim,10cm naokoli imam vse trdo in zatečeno.Je to normaln,da me še kr tak fejst boli?Je imela katera podobno stvar.Zdravnika nisem klicala,ampak,če ne bo za par dni boljš ga bom pa mogla,ker tud ponoč slab spim,ker ne morem spat na tej boleči strani.

clock-img

08.06.2009, 11:06

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

po moje nekaj ni v redu, bolečina zaradi inekcije bi  morala popustit v enem ali dveh dneh

clock-img

10.06.2009, 20:16

clock-img

Anonimen

Da povem,kaj se mi je zgodilo.Najverjetneje mi med.sestra ni razkužila mesta vboda in je zato prišlo do zagnojitve.Pod kožo imam veliko bulo,danes mi je pa ven nejbrž iz tiste luknjice,kjer me je piknla začel teči gnoj.Tako,da moram jutri takoj zjutraj k zdravniku,kjer mi bojo najbrž rezali,da bo to steklo ven.
Mi je pa prejle dežurni zdravnik rekel,da je velika šlamparija od sestre,ker ni bila dosledna.Pa mam sranje,plus tega mam pa še vročino.
Bote pozorne na to,kak vam med.sestra prej razkuži kožo.

clock-img

11.06.2009, 21:41

clock-img

meta21

pencil-img

4980

O svašta! Upam, da se ti čimprej porihta...user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem