writing-img

bolje družinsko varstvo?

clock-img

17.08.2008, 12:04

clock-img

biga

pencil-img

838

V naši občini imamo poleg glavnega vrtca s tremi enotami še štiri družinska varstva. Moj 15-mesečni sin je bil sprejet v jasli, kjer bo 14 malčkov. Zdaj pa imam možnost zamenjati za družinsko varstvo, kjer jih bo skupaj z mojim šest. A mislite, da je to boljša varianta? Ker je bil večkrat bolan, bila sva že štirikrat hospitalizirana, tudi zaradi alergije (ta je zdaj minila), se mi zdi, da je bolje, da je v manjši skupini. Verjetno ima manjše možnosti za zboleti, čeprav vem, da je ravno tako lahko večkrat bolan. Kaj mi svetujete? Pa še to: na šest otrok pride le ena vzgojiteljica, se pravi gospa, ki ima družinsko varstvo? Kako je pa v vrtcih drugod? Kaj če vzgojiteljica zboli?

clock-img

17.08.2008, 12:09

clock-img

juniorka

pencil-img

1258

Jaz bi ga pustila v vrtcu!

clock-img

17.08.2008, 12:23

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Odvisno od tega, kakšna je vzgojiteljica, katera se ti zdi bolj fajn. Načeloma so meni bolj všeč manjše skupine in če bi se odločala samo na podlagi tega, bi ga dala vdružinsko varstvo. Če je v okviru vrtca, oz. financirano od njega, morajo poskrbeti tudi za bolniško.

clock-img

17.08.2008, 12:30

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Odvisno od tega, kakšna je vzgojiteljica, katera se ti zdi bolj fajn. Načeloma so meni bolj všeč manjše skupine in če bi se odločala samo na podlagi tega, bi ga dala vdružinsko varstvo. Če je v okviru vrtca, oz. financirano od njega, morajo poskrbeti tudi za bolniško.

Se strinjam z vsem. Jaz bi ga dala do 3 leta v "družinsko varstvo" nato pa kasneje čez kakšno leto v vrtec.

clock-img

17.08.2008, 12:42

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: 2 Sraki

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Se strinjam z vsem. Jaz bi ga dala do 3 leta v "družinsko varstvo" nato pa kasneje čez kakšno leto v vrtec.

Jaz tudi, predvsem zaradi alergije.

clock-img

17.08.2008, 16:28

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Vprašala bi za nasvet svojo pediatrinjo.
Meni se zdi manjša skupina, boljša opcija.

clock-img

17.08.2008, 17:19

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Naša alergik je bila brez problema v vrtcu.Meni se zdi, da več dobijo v vrtcu in mi razna privat varstva sploh niso všeč saj nimaš nobenih standardov glede vzgoje, higiene in podobno...

clock-img

17.08.2008, 20:44

clock-img

biga

pencil-img

838

Mogoče sem narobe obrazložila. Saj ne gre za privat varstvo, ampak za družinska varstva, ki delujejo znotraj organizacije vrtca. Se pravi, da imajo vse enako kot v vrtcu, le da so v privat hiši, kjer jih pazi vzgojiteljica, ta hkrati živi v tej hiši. Obroke hrane dobijo enako kot otroci v enotah vrtca. Gre le za to, ali naj ga dam v družinsko varstvo, kjer bo skupaj šest otrok, ali v enoto, kjer jih bo štirinajst.

clock-img

17.08.2008, 21:36

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Ja pol pa 6 ne user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem