writing-img

bolniška

clock-img

02.04.2007, 10:45

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

zdravo! imam neki vprašanj, za vas bl izkusene.user posted image

V kakšnem primeru ti ga dohtar bolniško. A moraš to it k osebni zdravnici, ali k G (za bolniško).
Namreč premišljujem, da bi sla na bolniško, ker mi je tako slabo, da na sihtu nič ne naredim, ker sem skoz na wc-ju, bruham ne... ampak mi je tako slabo, da je za umret.

hvala, user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

02.04.2007, 10:52

clock-img

jasna

pencil-img

1159

Bolniško vedno odpre osebni zdravnik. G da priporočilo.
Za krajši čas zaradi slabosti je dovolj, da stopiš do osebnega zdravnika. Za daljše obdobje ob drugačnih težavah pa G.
LP

clock-img

02.04.2007, 11:12

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Predlog, da ti ne bo več tako slabo:

- vsaki 2 uri pojej nekaj malega, kakšen keks, jogurt, 1/2 žemljice, karkoli....

Meni je bilo enako, mešalo se mi je že, ker sem bila v službi popolnoma neaktivna. Pa mi je sestra pri g. razložila, da je user posted image  v trebuščku kot en mali termit, ki ga je potrebno nonstop hraniti. Se smešno sliši, a je res. In sem se držala navodila in je bilo res boljše, veliko boljše. Tudi zjutraj, preden sem vstala iz postelje, sem pojedla keks in je bilo boljše. Poskusi, nimaš kaj izgubit. Jaz sem potem delala normalno, po 13. tednu pa je itak bilo konec slabosti, takrat pa sem postala tako polna energije, da sem spravila noter še vso delo za pretekle 3 mesece.user posted image

Pa poročaj, če si dragemu že povedala novičko. Me zanima, ko si zadnjič rekla, da mu do pregleda ne boš nič povedala.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem