writing-img

bolniška

clock-img

28.11.2008, 23:49

clock-img

ANEJ01

pencil-img

97

Ali ve katera,če te  lahko delodajalec odpusti,ker se ti konec meseca izteče pogodba in si takrat na bolniški(že 5.mesecev-zaradi nosečnosti)?Ali me lahko odpusti ali me po zakonu ne bi smel?Hvala

20.01.2009 se nam je pridružil Gal

clock-img

29.11.2008, 07:49

clock-img

FORZA

pencil-img

521

Ja te lahko. Ko ti poteče pogodba ti jo lahko prekine, vendar da si ne boš prekinila bolniške. Ko se boš prijavila na Zavodu za zaposlovanje, boš v nadalje bolniški list tja nosila.

clock-img

29.11.2008, 08:55

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Lahko ti ne podaljša pogodbe. Je pa res, da dobiš na ZZZS še za en mesec bolniške, ker si bila v času preteka pogodbe na bolniški. Nato pa na zavod za zaposlovanje, kjer ti pripada nekaj nadomestil plače, glede na tvojo delovno dobo.

clock-img

29.11.2008, 14:25

clock-img

janca

pencil-img

309

Lepo pojdi k delodajalcu in se z njim pomeni, da ti podaljša DR do zaključka porodniške. Vse se da zmeniti, sa njega itak nič ne staneš. Če ti ne bo hotel mu še omeni, da se odpoveš regresu in dopustu, pol pa mislim, da bosta že nekaj uredila. Je pa tko, če imaš dobre odnose se vse da. V kolikor sta pa  na bojni nogi, ti pa pod nobenim pogojem ne bo podaljšal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem