writing-img

bolniška ali dopust

clock-img

05.11.2011, 11:28

clock-img

čupa

pencil-img

124

alo

eno vprašanje. Svakinja je v bolnici z nečakom (16 mesecev) dobil je vročinske krče in je bil sprejet, zdaj je notri skasiral še rota virus, vglavnem sta v bolnici že od nedelje, pa me zanima če mora za ta čas ko je z njim notri dat dopust, ali lahko dobi bolniško. pred 4 leti ko sem jez bla z hčerko notri zaradi operacije mandljev sem za tisti čas morala dat dopust, bolniška mi je pripadala od dneva dopusta dalje. je še vedno tak ali se je kaj spremenilo?

hvala

clock-img

05.11.2011, 12:27

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

IZVIRNO SPOROČILO: čupa

alo

eno vprašanje. Svakinja je v bolnici z nečakom (16 mesecev) dobil je vročinske krče in je bil sprejet, zdaj je notri skasiral še rota virus, vglavnem sta v bolnici že od nedelje, pa me zanima če mora za ta čas ko je z njim notri dat dopust, ali lahko dobi bolniško. pred 4 leti ko sem jez bla z hčerko notri zaradi operacije mandljev sem za tisti čas morala dat dopust, bolniška mi je pripadala od dneva dopusta dalje. je še vedno tak ali se je kaj spremenilo?hvala

tako je tudi sedaj
oz pripada te za dan sprejema in dan odpusta/spremstvo

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

06.11.2011, 09:52

clock-img

ziva1

pencil-img

455

Do treh let se dobi bolniška......mislim da je tako, nisem prepričana, je pa logično da tako mali otrok ne more biti sam v bolnici brez spremstva

clock-img

06.11.2011, 14:40

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

IZVIRNO SPOROČILO: ziva1

Do treh let se dobi bolniška......mislim da je tako, nisem prepričana, je pa logično da tako mali otrok ne more biti sam v bolnici brez spremstva

Če je otrok v bolnici ti bolniška ne pripada.

clock-img

06.11.2011, 16:04

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Nič bolniške. Če je otrok v B, ti bolniška ne pripada. Midve sva ble letos tam 4x, pa sem vedno dopust rabla. Edino za prvi in zadnji dan sem vedno spremstvo dobila.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

06.11.2011, 19:40

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Imajo punce kar prav - nič bolniške - le na dan sprejema in dan odpusta.

IZVIRNO SPOROČILO: ziva1

Ne bo držalo. Edino, kar se je v zadnjih letih spremenilo je to, da spremljevalcu otroka starega do 6 let ni potrebno plačat, da je tam - jaz sem pri sinu prvih nekaj let poleg dopusta prisotnost še plačevala. Zdaj je HB vsaj to zastonj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem