writing-img

bolnica

clock-img

27.10.2010, 18:59

clock-img

boni25

pencil-img

358

Ojla punce
Mene zanima če je otrok star 2,5 let in je sprejet v bolnico ali si lahko z njim vse dni ponoč in podnev z njim?Zanima me pa za ljubljano in novo mesto?

hvala

clock-img

27.10.2010, 19:03

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Seveda

clock-img

27.10.2010, 19:06

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ja, do 6 let si lahko z njim brezplačno, dobiš vse obroke, samo v službi moraš dati dopust. no, razen če ti tvoj osebni zdravnik napiše bolniško za tebe, ampak to je tak, dobra volja zdravnika. jaz sem dala dopust, pol so me pa sodelavke napadale, zakaj nisem od osebne zdravnice zahtevala bolniške. ampak imam vsaj čisto vest, da nisem nikogar goljufala. dopust imam pa itak večinoma vedno za otroke, da kam gremo, ali smo skupaj doma... tako pa sma bila z najmlajšim pač na "dopustu"  v bolniciuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

27.10.2010, 19:11

clock-img

boni25

pencil-img

358

Hvala mal sm bla zmedena,ker na teh papirjih za sprejem pa kaj vse moras uredit,nič ne pise o tem.Pise sam to da pač lahko otroku pustis igrače pač njegove najlubse stvari in sm razumela kot da ne mores ostat z njim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem