writing-img

bolovanje

clock-img

23.03.2008, 08:34

clock-img

Vesna

pencil-img

499

naš malček je bil v jaslih in kar naprej bolan,4 mesece sem bila kar dosti na bolovanju,in potem je šel v januarju mož 4 dni na bolovanje zanj-nega.in zdaj nas kličejo ,da socialno ne more odobrit nege za moža,ker ne živimo na istem uradnem naslovu?!v bistvu nisva poročena,ampak živiva skupaj,in on ima res stalni naslov še drugje.amapk nisem samohranilka,in povsod vse uveljavljamo skupaj,zdaj pa touser posted image .a imate kaj izkušenj z tem.meni se to ne zdi prav.kaj pa tisti ločeni?en starš sploh nima pravice do otroka ko je le ta bolan?
lp vsem

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

clock-img

23.03.2008, 08:43

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ja, res je tako. Če niste prijavljeni na istem naslovu, potem oče ne dobi bolniške.
Ne vem pa kaj lahko zdaj naredite za nazaj.

clock-img

23.03.2008, 10:02

clock-img

ona

pencil-img

3685

Točno tako je,vesna!
Pa naj gre mož do osebnega zdravnika in naj mu ta da bolniško za njega,ker drugače ne vem kako boste urediliuser posted image
Pa fajn se imej!

clock-img

23.03.2008, 12:22

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Za nazaj žal ne vem, za naprej pa si naj očka uredi začasni naslov na istem naslovu kot ga imata vi2.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem