cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bon prix

clock-img

27.08.2009, 09:28

clock-img

popi

pencil-img

301

Pozna katera to spletno trgovino?Zanima me kaka je kvaliteta oblači...
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

clock-img

27.08.2009, 13:41

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Davakrat naročila, nič dobila, zanimivo da se je enako zgodilo tudi sosedi. Baje je artiklov zmanjkalouser posted image

clock-img

27.08.2009, 14:19

clock-img

DanijelaNeli

pencil-img

1471

Zdej bomo videli,ker sem si glih včeraj naročila Mustangove škornje,pa mojemu tudi ene Mustang čevlje.To znamko poznava,ker sva prej kupovala v Humanicu čevlje zanj,ker imajo do št.49.

clock-img

03.09.2009, 15:09

clock-img

fusia

pencil-img

612

Jaz sem enkrat naročila tri stvari - ena ni nikoli prišla, brez pojasnila ali obvestila, dve pa sta prišli vsaka posebej in zeloooo dolgo po naročilu. To kar je prišlo je bilo v redu, sem bila zadovoljna, ampak vseeno ne vem če bom še kaj naročila ravno zato ker predolgo traja in sploh ne veš če bo prišlo ali ne.

clock-img

09.09.2009, 08:17

clock-img

ery

pencil-img

1675

Ojla

Evo sem ravno zasledila to temo...

Naročila en teden nazaj jeans oblekco.. včeraj sem poklicala in je gospa rekla, da jo dobim v petek ali ponedeljek, se pa zgodi, da ne sporočijo strankam, če izdelka ni, ker roba prihaja iz avstrije... tam je katalog prej zunaj... in da je fino, če stranke pokličejo in vprašajo.

clock-img

11.09.2009, 14:02

clock-img

DanijelaNeli

pencil-img

1471

Danes sem dobila Mustangove škornje in morem rečt,da sem zadovoljna.Samo je pa res,da pri taki obutvi,ki je že ena firma,da nimaš kaj falit.Ker sem jih videla že v Humanicu. Sem pa vesela,da nisem lila škornje naročila-ker sem hotla prej kot beige barve.V katalogu zgledajo tako lepe viola barve,uživo pa so fujjj.
Mojemu user posted image pa niso dostavili čevljev,ker je veliko povpraševanje in jih bodo naknadno poslali. Mislim,da ni glih tako velikega povpraševanja za čevlji 49 številka.user posted image

Tašča pa je dobila neko tuniko in je ful za nič.38-40 številka zgleda pa kot da je 50.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem