writing-img

borelioza in nosečnost

clock-img

29.06.2009, 20:15

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Pozdravljene.

Danes sem izvedela, da imam boreliozo user posted image . Pred enim tednom se mi je pojavila ena pikica, ki je v zadnjih dveh dneh zrasla na 25 cm premera user posted image . Dobila sem tudi prvo dozo antibiotka v žilo. Vse bi bilo še nekako za preživet, če ne bi bila ravno noseča. Zdaj sem natanko 8 tednov. Je imela katera podoben primer? Kako se je končalo? Resnično me je strah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

29.06.2009, 20:20

clock-img

nincrli

pencil-img

1636

A si zdravniku povedala za nosečnost? In ti ni kaj povedal, svetoval? povprašaj še ginekologa. Pomoje ne more kaj bit zaradi antibiotikov, glede borelioze pa nevem... Zoprna reč user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

clock-img

29.06.2009, 20:28

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Ja, sem povedala za nosečnost, zato so se tudi odločili za antibiotik prek infuzije. Ginekologinjo bom jutri poklicala, danes sem govorila pa z infektologinjo in je rekla, da ne upa trdit, da bo vse ok user posted image . Odvisno, kako daleč je že vse skupaj. Zato sprašujem tukaj, če je imela že kakšna tak primer in kako se je končalo....

clock-img

29.06.2009, 20:42

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Aja1, mogoče te bo Pušenjakov odgovor kaj pomiril:

http://med.over.net/forum5/read.php?19,5482248

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

29.06.2009, 21:19

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

mogoče kej veš kateri AB si dobila? vsekakor je fajn, da si zadevo hitro opazila in uredila, ker borelija (Borrelia burgdorferi) prehaja skoz posteljico na otročka; ob  (pravočasnem) zdravljenju z AB se vsa škoda prepreči.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

29.06.2009, 21:27

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Dobila sem ospen, 2 grama.

clock-img

30.06.2009, 00:25

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Moja kolegica. Bilo je vse Ok tako z njo ,kot z njeno punčko.

clock-img

30.06.2009, 05:04

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

Borelioza se zdravi s penicilinom (ospen, itd), ki za plod ni škodljiv. Tako da se kar pomiri, pa lepo nosečnost ti želimuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

clock-img

30.06.2009, 06:53

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Moja prijateljica je v zgodnji nosečnosti dobila boreliozo. Uspešno so jo pozdravili z antibiotiki. Punčka je zdrava 6letnica zdaj.
Takrat je še nisem poznala, ampak kot mi govori, vem da je bila takrat tudi zelo zaskrbljena.. Pa je bilo potem vse ok. Upam, da se tudi pri tebi srečno izide!

clock-img

30.06.2009, 08:07

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Hvala punce user posted image user posted image user posted image . Ste me malo pomirile. Zdaj pa pokličem še ginekologinjo, potem pa spet po antibiotik v bolnico.

clock-img

30.06.2009, 10:28

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Moja prijateljica je imela med nosečnostjo angino, pa si ji normalno ospen predpisali. 

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem