writing-img

bravo za HIPP!

clock-img

24.02.2006, 12:26

clock-img

žužu

pencil-img

620

smo imeli za hranjenje eno fino žličko od hippa, pa se nam je zlomila. no, in sem klicala na hipp in jih vprašala, kje jo lahko kupim, pa so mi rekli, da jih v prodaji ni, bili pa so tako prijazni, da so mi brezplačno poslali novo v nekaj dneh.

clock-img

24.02.2006, 12:40

clock-img

srki

pencil-img

9222

HIPP-HIPP-HURA! user posted image

clock-img

25.02.2006, 00:57

clock-img

violinski

pencil-img

960

Sicer zelo pohvalno, da so ti jo poslali, pa še informacija: če boste še kako tako iskali, ima babylove (blagovna znamka DM) enake žličke kot Hipp, ko sem jih jaz kupovala (pred dvema letoma, zdaj jih pa uporabljamo za drugega otroka) so bile 500 SIT - 6 komadov. Vsaka drugačne barve.

clock-img

26.02.2006, 08:21

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Jaz jo imam tud, še od prvega user posted image (no letos bo star že 6 let!). In res so dobre tele Hippove žličkeuser posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

26.02.2006, 15:08

clock-img

KML

pencil-img

12

Ja, tudi jaz sem klicala na Hipp, pa ne zaradi žličk, ampak sem imela nekaj v prašanj glede mleka, pa so mega prijazni...so mi tudi poslali darilni paketek in informativno brušurico...kaka mala gesta, pa ful pomeni.

Žličke so krasne, jih imamo še od prvega (4 leta), pa jemo z njimi vsi po vrsti!

Čeu,

KML

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem