writing-img

brazilska - pomoč

clock-img

03.06.2008, 21:24

clock-img

Anonimen

Lepo prosim za pomoč. Jutri grem na lasarsko odstranjevanje dlačil, bikini predel in sem se določila kar za brazilko. Ker grem prvič, v kozmetičnem salonu pa sem pozabila vprašat, mi prosim pomagajte tiste, ki imate s tem že izkušnje: ali je bolje, da se že kar doma pobrijem ali je bolje, če ne (nimam ravno zaraščene, ampak vseeno)? Hvala za nasvet. LP, V.

clock-img

03.06.2008, 21:41

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Kaj zdaj? A greš na lasersko al na brazilsko odstranjevanje dlačic? 

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

03.06.2008, 21:45

clock-img

Anonimen

Grem na lasersko odstranjevanje dlak, kjer ti lahko naredijo brazilsko obliko.

clock-img

03.06.2008, 21:46

clock-img

Anonimen

v vsakem primeru jih pusti, pa ne glede na kaj greš.. Čeprav, zgleda ne veš na kaj grešuser posted image

clock-img

clock-img

ninataja

pencil-img

434

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jutri grem na lasarsko odstranjevanje dlačil, bikini predel in sem se določila kar za brazilko. Ker grem prvič, v kozmetičnem salonu pa sem pozabila vprašat, mi prosim pomagajte tiste, ki imate s tem že izkušnje: ali je bolje, da se že kar doma pobrijem ali je bolje, če ne (nimam ravno zaraščene, ampak vseeno)? Hvala za nasvet. LP, V.

Kaj sedaj, greš na lasersko odstranjevanje dlačic ali greš na brazilsko depilacijo?
Glej pri brazilski je priporočljivo imeti do 1 cm dolge dlačice ali celo nekoliko manj, tako da se jaz ne bi na tvojem mestu sekirala. Če si jo boš zdajle pobrila, ti ne bodo mogli depilirati. Če se hočeš prepričati za zihr, pa pokliči v salon, ne boš prva in ne zadnja ki bo to vprašala, kar pogumno. user posted image

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

clock-img

clock-img

Anonimen

kakšna pa je brazilska oblika? a to je na črtico al kako, ker to še nikoli nisem slišala...

clock-img

03.06.2008, 21:48

clock-img

Anonimen

Ninataja, najlepša ti hvala za prijazen odgovor. Lp.

clock-img

03.06.2008, 21:49

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: tancy

kakšna pa je brazilska oblika? a to je na črtico al kako, ker to še nikoli nisem slišala...

http://www.lepotni-programi.si/blog/2007/10/10/brazilska-depilacija/

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

03.06.2008, 21:54

clock-img

Anonimen

aha, in ona se bo ubistvu tko kt se pr brazilski "pobrila" z laserjem... štekamuser posted image
drugače, pa vem, kaj je brazilskauser posted image

clock-img

04.06.2008, 07:31

clock-img

Beti S

pencil-img

217

To bi šla pa tudi jaz, na brazilsko ne ker pomoje bi vrgla dušo ven od bolečin. Kolk pa to stane? A je dovolj da greš sam enkrat, al moraš it večkrat?

clock-img

04.06.2008, 07:49

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Zakaj pa tja ne pokličeš in vprašaš kakšna je praksa user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem