writing-img

brcanje

clock-img

18.03.2005, 21:04

clock-img

spela20

pencil-img

4

ojla! mene pa zanima kdaj lahko mamica občuti brcanje svojega sončka? ker jst sem namreč v 18. tednu in še ni nič brcal.lp:duda:

clock-img

18.03.2005, 21:09

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Najpogosteje med 20. in 23. tednom. Nekatere tudi prej. Ponavadi tudi prej začuti gibe tista, ki ji to ni prvi otrok oz. nosečnost. Tako, da si lahko brez skrbi.

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

18.03.2005, 21:12

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Ah, to brcanje je zelo različno. Jaz sem prve gibe čutila že decembra, septembra sem pa zanosila. Ne obremenjuj se preveč. Tudi kasneje je kar naprej govora o tem brcanju- koliko, kdaj, kako močno, kolikokrat, intervali, posamezne brce- sicer pa: kako sploh lahko veš, ali fejst brca ali ne? Za eno je nekaj" fejst", za drugo pa spet normalno, malo. To so relativne stvari. Pri G malo omeni, pa boš videla, kaj ti bo rekel. Najbolj se lahko zaneseš na UZ, ampak tudi takrat ima lahko obdobje, ko spi.
Naj ti pa povem, da naša punca danes brca kot zmešana, me vse boli pod rebri.:)-

Mateja, 31.t./5 d.

clock-img

18.03.2005, 21:16

clock-img

Urška//

pencil-img

615

Ojla

Moja bebica je zacela komaj pri 21 tednih, tako da ni panike, ker so bebice se tako mickene in meni sploh ni jasno kako lahko nekatere sploh te ki so prvic nosece to zacutijo ze pred 18 tednom, na zacetku se sploh ne ves da je to to.

Sej bo nic se bat

LP

Urska//

clock-img

18.03.2005, 21:21

clock-img

spela20

pencil-img

4

ja,to je moja prva nosečnost in še nisem tako zelo izkušena.zanimiv je tudi moj trebušček...ko se oziram po čakalnici se mi zdi da sem edina ki se ji skoraj nič še en vidi-res je da sem bol suhe sorte,ampak začel se je 18 teden.še bo že zrasel:) lp

clock-img

19.03.2005, 08:43

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jaz sem jih relativno zgodaj,okrog 18.tedna...ponavadi pa naj bi se prvo brcanje zacutilo nekje do cca.23.tedna...tko da ne skrbi,sploh ce je nosecnost prva :)..sej tamal ze fejst brca,sam ti se ne ves tega in se ne cutis :)

clock-img

19.03.2005, 13:55

clock-img

smrka

pencil-img

3582

malcek te sigurno ze "boza" samo tega se nisi opazila. Jaz sem v 18 tednu - pa nisem vedela da je to to..
:kuza:

clock-img

19.03.2005, 16:12

clock-img

valentina.

pencil-img

175

Meni se zdi da sem jaz bila najbolj pozna na celem forumu, začutila sem šele ko je bilo polnih 22 tednov in kakšen dan čez. Ko sem brala da nekatere čutijo tako zgodaj, sem bila že malo v skrbeh. Je pa zato zdaj toliko bolj živahno pri nas :love:.

LP valentina

clock-img

21.03.2005, 14:50

clock-img

POLY77

pencil-img

27

TEA01, TUKAJ POLY77 MIDVE PA IMAVA NA ISTI DAN ROK:bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem