cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

brez želodčka??

clock-img

22.01.2009, 18:00

clock-img

anitafx2

pencil-img

3

Danes sem bila na morfologiji, kjer ginekolog ni videl želodčka, zato me je naročil na ponoven pregled jutr. A ima katera podobno izkušnjo?

clock-img

22.01.2009, 18:31

clock-img

.soncek.

pencil-img

43

Ja, podobno. Prejšnji četrtek sem imela uz pa mi je rekla, da ma otroček mali želodček oz. da ni prepričana, ker da ga baje ne vidi dobro. Danes sem mela kontrolo in smo spet naredile uz in je vse ok, tako da ti svetujem, da se ne obremenjuj, včasih pač pride do tega, da uz ni zanesljiv in da se vse ne vidi.

clock-img

22.01.2009, 19:14

clock-img

anitafx2

pencil-img

3

hvala za odgovor. upam, da bo vse ok.

clock-img

22.01.2009, 20:10

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Včasih se kakšen organ ne vidi, brez panike, te bodo večkrat pregledali in se bo že videlo. 

clock-img

22.01.2009, 20:13

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Možno je da se ne vidi ker je otroček tako obrnjen ali pa je slaba UZ naprava.
Upam da bo vse OKuser posted image

clock-img

22.01.2009, 20:20

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Oja, tudi mi smo imeli izkušnjo z nepravilno diagnozo preko UZ, ko so ginekologi trdili, da se bo otrok rodil z anomalijo. Sicer ne z žekodčkom, pa vendar.. Ne obremenjuj se, vse bo še dobro. Drži se in sporoči kako bo šlo, na naslednjem pregledu. user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

23.01.2009, 11:33

clock-img

mmiro

pencil-img

19

Pozdravljena,

Eno vprašanje....Ali je videla obe ledvici?Ali je videla,da se nabira tekočina v ledvicah?Ker če je to videla potem mora biti tudi želodček!!Ne sekiraj se,ker bo vse O.K.

Lp

clock-img

23.01.2009, 20:21

clock-img

anitafx2

pencil-img

3

Lep pozdrav vsem skupaj! Moram vam povedat,da je blo danes na UZ vse ok. Želodček se je takoj videl in takoj sem bila boljše volje, saj je to moja prva nosečnost in si pač malo bolj paničen za vsako stvar,ki ti jo povejo. Verjetno je bla včeraj pač taka lega pa se ni videlo. še dobro, da mi ni blo treba kak teden čakat na UZ, da me je kar za danes naročil. Danes bom vsaj mirno spala,ker včerajšnja noč je bla zelo mučna,saj sem se samo premetavala po postelji in mislila na današnji dan.
user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2009, 20:24

clock-img

jajula

pencil-img

1191

IZVIRNO SPOROČILO: anitafx2

Lep pozdrav vsem skupaj! Moram vam povedat,da je blo danes na UZ vse ok. Želodček se je takoj videl in takoj sem bila boljše volje, saj je to moja prva nosečnost in si pač malo bolj paničen za vsako stvar,ki ti jo povejo. Verjetno je bla včeraj pač taka lega pa se ni videlo. še dobro, da mi ni blo treba kak teden čakat na UZ, da me je kar za danes naročil. Danes bom vsaj mirno spala,ker včerajšnja noč je bla zelo mučna,saj sem se samo premetavala po postelji in mislila na današnji dan.
user posted image user posted image user posted image

ja sej to je kar normalna reakcija zakrbljene bodoče mamiceuser posted image me veseli da je vse okejuser posted image

clock-img

23.01.2009, 21:16

clock-img

.soncek.

pencil-img

43

super da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2009, 21:34

clock-img

bamoocham

pencil-img

1361

user posted image user posted image user posted image user posted image , samo da je vse ok!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem