cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

brez glutena

clock-img

29.06.2007, 14:39

clock-img

larissa78

pencil-img

71

Kako, na kakšen način pripravljate hrano brez glutena in katero( kot dodatke)?Vem za prosene kosmiče, riževe in ajdove kosmiče, riž in polento( ta vsebuje sledi glutena).Kje kupite riževe kosmiče, čeprav jih moj zaradi zaprtosti ne sme.

clock-img

29.06.2007, 14:46

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Lahko skuhaš tudi ajdovo in proseno kašo. Riževe mlete kosmiče ima milupa v bio varianti brez dodatkov.

clock-img

29.06.2007, 14:47

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Jaz sem kupila to v Mullerju.

clock-img

29.06.2007, 14:50

clock-img

larissa78

pencil-img

71

Mene zanima konkretno kako se to skuha, kajti na embalaži ne piše( za prosene kosmiče, kaše in kdaj jim to dajete;za zajtrk ali kako)?hvala

clock-img

29.06.2007, 14:53

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Za kosmiče ne vem, kašo pa lepo lahko skuhaš v vodi in jo ponudiš posamezno ali kot prilogo, pa naj bo to za zajtrk kosilo ali večerjo.

clock-img

09.07.2007, 07:28

clock-img

nena82

pencil-img

152

Kaj pa piškotki brez glutena obstajajo?

Dobili smo drugi zobek...

clock-img

09.07.2007, 13:26

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

Kaj pa piškotki brez glutena obstajajo?

Ja, obstajajo. Imenujejo se Glutano, imajo jih v Sparu, na oddelku bio prehrane.

clock-img

09.07.2007, 13:30

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

Ajdovo kašo lahko ponudiš kot prilogo h kosilu. Lahko jo pripraviš vsaj na dva načina: 1. Skuhaš jo v vreli slani vodi (cca. 10-15 min) ali
2. Na olju prepražiš sesekljano čebulo, dodaš ajdovo kašo, zaliješ z vodo, še posoliš in kuhaš 10-15 min.

Jaz sem, ko sem začela uvajat ajdovo kašo, le-to vmešala v bučkino kašico. Ker je a. kašo lepo prenašala, sem jo kmalu ponudila kot samostojno prilogo k mesu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem