cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

brez napotnice?

clock-img

23.04.2008, 11:44

clock-img

janjček

pencil-img

136

sem v 36. tednu nosenosti. Kontrolo imam 14.5. Zanima me,kdaj ste dobile napotnico za reilca in za porodninico ter e te ravno tako sprejmejo, e nima napotnice?

< Sporočilo je popravil janjček -- 23.4.2008 11:50:15 >

clock-img

23.04.2008, 11:48

clock-img

vesel

pencil-img

770

Jaz sem dobila napotnico za v porodnisnico in resilca v 33 tednu nosecnosti. Pa ceprav je bla moja nosecnost Bp.

druzina je zame vse!!

clock-img

23.04.2008, 11:49

clock-img

bondi

pencil-img

52

Nosečnico vedno sprejmejo brez napotnice! Tako so meni razložile babice. Sploh, pa če pride roditi! Vsaj v Izoli je tako.

lp

clock-img

23.04.2008, 12:31

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz sem dobila napotnico za v P v 34 tednu. Za resilca je rekla da je ne rabim, da me peljejo v vsakem primeru ker sem user posted image

V nedeljo sem bila v P, sem imela za sabo napotnico, pa je rekla babca da je ne rabim.user posted image

< Sporočilo je popravil Taula -- 23.4.2008 12:32:22 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

23.04.2008, 12:34

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Pri pregledu v 37. tednu.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

23.04.2008, 12:47

clock-img

ursalara

pencil-img

2232

Jaz sem dobila napotnico za resilca in v P v 37 tednu te pa sprejmejo tudi brez vsega in si potem sami pridobijo napotnico!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

clock-img

23.04.2008, 13:31

clock-img

lara larissa

pencil-img

204

Nisem še dobila, pa sem v 38 tednu, najbrž jo bom jutri ko imam pregled.

clock-img

23.04.2008, 13:44

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Jaz sem dobila napotnico za P en mesec pred rokom. Za rešilca pa je nisem dobila. Peljejo pa te v vsakem primeru, pa jo potem dežurni ginekolog napiše user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

23.04.2008, 13:49

clock-img

srki

pencil-img

9222

Tudi jaz nekaj takega, za rešilca je pa nisem. Če te prime rodit, greš kamorkoli si že, brez napotnice.

Ko sem hodila na UZ že po roku, mi jo je v LJ porodnišnici pa kar zadržala, tako da sem morala potem naredit novo, tako so mi rekli. Morala bi pa samo na zadnjo stran napisat, kaj mi je naredila (npr. UZ) in mi jo vrnit. Pač, papirologija, kaj češ.

clock-img

23.04.2008, 14:26

clock-img

jajula

pencil-img

1191

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ko sem hodila na UZ že po roku, mi jo je v LJ porodnišnici pa kar zadržala, tako da sem morala potem naredit novo, tako so mi rekli. Morala bi pa samo na zadnjo stran napisat, kaj mi je naredila (npr. UZ) in mi jo vrnit. Pač, papirologija, kaj češ.

jst sm jo dobila mesec pred rokom, ko sem hodila na UZ v P so napotnico zadržali, ampak mi ni bilo treba nove prinest.

clock-img

23.04.2008, 14:35

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Na moji piše čas veljave 2 mesece...mi je rekla G da če mi jo zadržijo, da je edini problem pol da moram iti v to P roditi.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

23.04.2008, 14:37

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: jajula

IZVIRNO SPOROČILO: srki

jst sm jo dobila mesec pred rokom, ko sem hodila na UZ v P so napotnico zadržali, ampak mi ni bilo treba nove prinest.

Mogoče so me pa vprašali, če milsim v LJ rodit, samo kako pa  naj to človek ve, kje bo rodil. Meni je pri našemu G sestra rekla, da mi bo novo dala in da bi mi jo morali vrniti, da jo imam vedno pri sebi v materinski knjižici. Povsod spet drugačna pravila.

clock-img

23.04.2008, 14:50

clock-img

jajula

pencil-img

1191

jst mam G v leonišču, pa je tudi porodničar v LJ P, tko da mogoče zarad tega niso zahteval nove..
je pa to res, da ima vsak svoja pravila (ali pa lih na eno tako sestro nabašeš, k se neki po svoje zmisl...men je ena kr neki pisala po materinski, potem pa druga to vid, pa ji ni blo nč jasn, ker je ta prva pisala da je šlo za umetno oploditev...ta tretja mi je vedno dala napotnico za hemogram, ta četrta pa me je nahrulila, ker v nosečnosti pripadata sam dva pregleda krvne slike...)

clock-img

23.04.2008, 14:56

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ojej, jaz imam vedno hemogram na vsakem pregledu.

clock-img

23.04.2008, 15:18

clock-img

jajula

pencil-img

1191

ja, pa še hemoglobin sem mela mejno, pa me je nahrulila da kaj težim...je res odvisno od vsake sestre...

clock-img

23.04.2008, 20:02

clock-img

NancyF

pencil-img

95

jaz sem jo dobila pri pregledu v 31. tednu

clock-img

24.04.2008, 09:38

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Na pregledu okoli 35-36t.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem