cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

brez pigmenta?

clock-img

01.04.2011, 16:21

clock-img

lipikica

pencil-img

290

zanima me ali ima kakšna podobno situacijo- pri naši pupi sem opazila da ima na nogici del kože bolj svetle barve, velik kot lešnik. zgleda kot brez pigmenta. kako s tem, ali se širi, ostane ali je kakšna bolezen to, me kar panika

clock-img

01.04.2011, 16:30

clock-img

Medea10

pencil-img

1021

Mogoče je pa znamenje. Tudi jaz ga imam. Vidi se skozi celo leto, je svetlejši od moje barve poleti se pa vidi še bolj.
Najbolje da vprašaš P. user posted image

clock-img

01.04.2011, 16:43

clock-img

posh

pencil-img

1282

Res najbolje, da poveš P za to, ampak prvo kaj mi je padlo na pamet je vitiligo-izguba pigmentacije. Upam, da pri vas to ni primer in da je verjetno kakšno znamenje.

clock-img

01.04.2011, 20:06

clock-img

end1

pencil-img

1598

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Mogoče je pa znamenje. Tudi jaz ga imam. Vidi se skozi celo leto, je svetlejši od moje barve poleti se pa vidi še bolj.
Najbolje da vprašaš P. user posted image

jaz mam tudi na notranji strani obeh stegen!

clock-img

01.04.2011, 22:26

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

IZVIRNO SPOROČILO: posh

Res najbolje, da poveš P za to, ampak prvo kaj mi je padlo na pamet je vitiligo-izguba pigmentacije. Upam, da pri vas to ni primer in da je verjetno kakšno znamenje.

sama imam vitiligo ampak kolikor vem je to pri otrocih zelo reko ( razen če je podedovano).možne so tud glivice al pa znamenje kot so nekatere že omenile. ob priliki bi sama vsekakor pokazala pediatru.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem