cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

brez plenic

clock-img

01.12.2010, 22:39

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

naj pohvalim 20mesečno,našo malo pipiko........že 1teden je brez plenic...user posted image user posted image hodi lulat in kakat na wc školjko...in samauser posted image in sama vodo pusti,,,,,in kar je najpomembnejše se je sama odločila da bo brez plenic...ima samo za spatuser posted image

clock-img

01.12.2010, 23:14

clock-img

čmrgelj

pencil-img

342

user posted image

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

clock-img

02.12.2010, 00:08

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

naša je tud stara 20m in je ravno zapustila pleničke. malo dlje je rabila, da je zgruntala kakanje, a zdaj se dva dni ni pokakala v hlače, lulat pa hodi že kak mesec.
hodi doma na kahlo lulat in na wc kakat, v vrtcu pa na wc.

tudi prva je bla pri tej starosti že brez plenice en mesec, ampak ona je prej že eno leto kakala na kahlico in tudi lulala velikokrat.

clock-img

02.12.2010, 08:09

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Bravo ! user posted image
Čestitam!
Joooj, mi bi tudi, ampak naš 19-mesečnih sploh ne kaže, da bi on to kaj kmalu. Saj hodi sedet na kahlico že kakšne 2-4 mesece, ampak se še nikoli ni notri ne polulal ne pokakal :(

clock-img

02.12.2010, 08:45

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

PC Baby to je dober znak, da hodi sedet, kar malo heca naredite s tem. Moj nečak je hodil skoraj eno leto na kahlico samo sedet, na začetku niso bili kaj vztrajni, ker ni vedno maral, je pa vedno hodil (je hotel) z mojo hčerko, ki je 8m starejša. Potem se je pa kar čez noč odločil, da bo lulal in kakal v kahlico kot njegova sestrična, star 2 leti in 2 meseca.

Mi smo sicer kahlico uvedli že okoli osem mesecev - želja starejše sestrice, da tudi mala gre sedet na kahlico :) večja je pa itak vedno lulala na previjalno, pa smo ji kahlico uvedli že ko je komaj sama sedela. Tako so bile prijateljice s kahlico že od malega. Za zadrževanje je pa potrebno kar nekaj časa, a meni je bil obakrat uspeh, ko ni bilo več treba preoblačit in previjat otroka že tako zgodaj.

clock-img

03.12.2010, 13:05

clock-img

polma

pencil-img

1836

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem