Jaz pa mislim, da še ni čisto pripravljena; oziroma, ali sta vidva pripravljena na čiščenje hlač kakca, itd, sploh zdaj ko je zima
sploh kakanje zna biti problematično, zaradi zaprtja; zakaj pa ne bi kakala še v plenico??? bolje da kaka v plenico, kot pa da naskrivaj kaka in potem jo morda vidva še malo skregata.
poleg tega ste zdaj časovno omejeni glede izhodov;
ne vem, jaz bi počasi napredovala, naj bo brez plenice doma, za ven pa za kakat pa ji daš plenico. Ne vem, v čem je štos, da je pri babici držala, kaj pa če bi se v avtu na avtosedež polulala? samo delo imaš, vsaj po moje.
če ti smem še moj primer povedat; jaz sem se skozi z mojo mamo kregala glede tega, ker naša zdaj skoraj 3,5 letnica ni hotla iti na kahlo ali wc do enega meseca pred svojim 3-tjim letom; pa smo jo spodbujali, pa nič; potem pa je začela naenkrat po morju lulat, kakat pa ne, ok, v plenico, čez kak mesec pa je potem tudi kakanje uspelo in v roku še kakega meseca je malo potrebo opravila čisto sama, vključno do umivanja rok; včasih mi sploh ne pove, da gre na wc, jo samo vidim, da ven pride; no po kakanju ji umijem ritko, pa nadzor pri umivanju rok je včasih potreben; res je tudi, da so v vrtcu vsi v skupini tudi suhi in zgled vleče.
Res se mi zdi, da ni potrebe po nekem zgodnjem odvajanju od plenic, po moje si bosta samo podaljšala vse skupaj, pa še več dela boš imela s čiščenjem. Že tak se tudi kasneje kaka nesreča zgodi.
pa brez zamere