saj vem, da je ta tema že 500 x obdelana, ampak vseeno. nekomu pač morem pojamrat.
Mojemu partnerju se pač ne da več sexat, oz. on pravi da sex sploh ni vs. Sexava enkrat na 2 meseca al pa enkrat na mesec. Ko je sex je ful dober, pa vedno mi takrat reče, pa zakaj midva ne sexava več
pa si obljubiva, da bova...pa pol kr nekaj ne gre. jaz ne dajem pobude, ker sem bila ene parkrat zavrnjena, tako da če jo da, jo on da. To pa je tako redko. res da je straejši od mene kar precej, da je v preteklosti že imel težave z erekcijo in ga je zelo potrlo, a kasneje se je zadeva uredila, sex pa še vedno ne. Vem, da me ne vara...da ne b katera rekla, da drugje dobi in vem, da me ljubi. težava je nekje drugje.
Drugače je ful pozoren do mene, me spoštuje in vse je ok, le ta sex je dal čisto na stranski tir. On pravi, pa saj sex ni vse............... Hm. Meni pa kr nekaj pomeni. Kaj mislite ve?
O tem sva že govorila, vsedla sva se in odkrito pomenla, a on zatrjuje, da mu to bore malo pomeni. da mi ljubezen pokaže lahko na druge načine. materialno nama nič ne manjka, imava tudi majhnega otroka, katerega ima neizmerno rad, tako tudi pravi, da mu pomeniva vse, da sva njegovo življenje.......le ta sex.
naj mu verjamem, da je pač v fazi ko se mu ne da več. Moška mena?
Star je 44.