writing-img

brezplačni katalogi

clock-img

10.02.2006, 11:37

clock-img

tipajaz

pencil-img

94

Zdravo, katere brezplačne kataloge npr. Pikapolonica lahko naročim na dom. Kolegica je noseča in bi jo rada presenetila, po trgovinah ne hodi veliko (nima zaposlitve),  zelo rada pa prelista revijo, katalog.  

clock-img

10.02.2006, 13:22

clock-img

Anonimen

Kot si napisala Pikapolonica, pa baby-centrovo revijo, Toys( Avstrija)

clock-img

10.02.2006, 13:23

clock-img

tascha

pencil-img

482

Lahko tudi od Baby centra se mi zdi. user posted image Pejd pogledat na njihovo stran.

clock-img

10.02.2006, 13:45

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

pa na Neckermanovi strani imaš naš dojenček.
Jaz sem ravno danes dobila mladi prijatelji al neky tacga, sam so od št.86 naprej.Se pa spomnim, da sem imela tudi katalog naš dojenček. Aja pa Neckerman ima IGrajmo se...kjer so igračke, knjigice, pripomočki...
Zakon je pa Toysov katalog!

LP

clock-img

10.02.2006, 15:41

clock-img

Anonimen

Jaz dobivam tudi od Ariela, samo mislim, da moraš pridobiti pri nakupu njihovo kartico in šele potem dobivaš kataloge, enako kot pri BC.

Zanima pa me, kako priti do Toysovega kataloga? Ali ga je možno naročiti preko spleta? Na njihovi strani nisem nič našla.user posted image

clock-img

10.02.2006, 18:24

clock-img

Stajerka

pencil-img

138

Sem bila pred kratkim v Toysu in so mi odgovorili, da nimajo več katalogov in prodajalka tudi ni vedela,če jih bodo še kdaj imeli.....user posted image

clock-img

15.02.2006, 16:20

clock-img

Anonimen

Brezveze......user posted image

clock-img

15.02.2006, 17:21

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Necermanov katalog naš dojenček,pikapolonica,baby center,ariel.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

15.02.2006, 19:31

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Kva? A kr ne bo več Toysovga kataloga...Blacky popolnoma se strinjam...full brezveze!
Men je bil to najboljš kataloguser posted image user posted image
Ugodne cene, vse kar je not dobiš v trgovini,fini razpored, pregled,...ueeeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Men ga je pa moj lubi preč vrgu, k je bil med reklamnimi letakiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem