writing-img

bris

clock-img

05.12.2007, 13:16

clock-img

nincrli

pencil-img

1636

Če z brisom ni vse v redu-ginekologinja je rekla, da ni nič kaj hujšega, da so samo celice mal pomešane in je treba pač pogostejši pregled kot drugače(upam da je res sam touser posted image ...)ali morda to vpliva na zanositev?
Namreč nehala sem jemati tabletke, ker s fantom želiva user posted image in res UPAM, da bom user posted image - (sicer ne takoj, čez kakšne 3mesece pa gremo poskušat srečo...user posted image )

clock-img

05.12.2007, 13:25

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

ne to ne vpliva na zanositev! Pač, lahko si imela kakšno vnetje ali pa kaj podobega, pa to naredijo še enkrat (bris) pa potem čez eno leto, vse bo še ok! Če bi bilo kaj hujega bi že vedela, verjami! tudi jaz sem mogla ponavljat brise. zdaj pa je vse ok, sicer samo še noseča nisem. vso srečo ti želim, pa čim prej user posted image

clock-img

05.12.2007, 13:50

clock-img

nincrli

pencil-img

1636

Hvala! Si me mal pomirila...Najrajši bi kar ju3 zanosila, da bi bila 100% da bo user posted image ...sicer pa se potrpežljivost zelo velikokrat splača...user posted image

clock-img

05.12.2007, 14:20

clock-img

dezurna

pencil-img

39

Tudi jaz ti lahko povem da nima bris nobene povezave z nosečnostjo.Tudi sama sem imela večkrat slab bris,dvakrat sem mogla celo na odščip,lani pa so mi morali narediti tudi konizacijo-odrezati sumljive celice z materničnega vratu,zdaj pa že nestrpno pričakujem mesec marec,ko naj bi se rodil naš dojenček.Tako da nič skrbet.Želim da ti hitro uspe!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem