cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bris pri 3 letnici

clock-img

25.08.2008, 15:35

clock-img

saba

pencil-img

1221

A mi zna prosim katera povedat , kako zdravnica jemlje bris pri 3.letnici?

Jutri moram peljat mojo Živo pa me zanima kako bo, ker vem da niti lulice ne bo pokazala....user posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

clock-img

26.08.2008, 07:03

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Hm, zakaj pa morata dati bris? Zdravnica ti bo najbrž vse znala razložiti, hčerki pa razloži, da to ni nič takega, da jo mora zdravnica pogledat, da bo potem zdrava. Ne se pred herčko delat, da še sama ne veš, kako bo zgledalo. Otroci hitro začutijo našo nevednost in strah. Naša (3,5) paniko dela že, če ji samo zdravnico omenim - saj potem pri zdravnici je pridna in sodeluje.

clock-img

26.08.2008, 15:22

clock-img

saba

pencil-img

1221

ima lulico rdečo, pa canesten nič ni pomagal, pa je rekla da pridemo še enkrat , pa da ji bo verjetno bris vzela........tako, da vem kako to zgleda pri nas, ne vem pa kako pri otrocih....in še naše zdravnice ni, tako da je še dvojni problem...drug ZD in druga zdravnica....................bomo vidli.......čene pa bom delala kopeli iz kamilice in bomo počakali do pon. ko pride naša zdravnica.

hvala za odgovor!

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

clock-img

26.08.2008, 16:08

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Saba, nimam pojma kako izgleda bris pri otrocih. Verjetno bo vzela površinski bris, da bo dala v laboratorij na preiskavo.

Moja hči je imela katastrofalno lulico od prvega blata po antibiotiku. Takrat je dobila Advantan za celjenje in Daktarin proti glivicam. Prav hitro je bila spet zdrava. Daktarin se dobi v lekarni tudi brez recepta.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

26.08.2008, 16:48

clock-img

bucka01

pencil-img

555

Verjetni bo samo z palčko bris z ustja vzela če je na zunaj
infekcija.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem