writing-img

brisače Mercator ali Interspar?

clock-img

11.06.2007, 13:25

clock-img

solatja

pencil-img

952

ker kupujem v obeh trgovinah, imam tudi točk kar nekaj in zdej se spravljam v nakup, da jih ne bo zmanjkalo...  kako ste zadovoljne z njimi? katere brisače so kvalitetnejše?  s Svilanitovimi sem zelo zadovoljna (imam od prej), tega Move pa res ne poznam...

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

11.06.2007, 13:26

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Moja mami je nabavila nekaj teh Šparovih, so debele in velike, so res fajn, jih moraš pa tako kot vse najprej 3x oprati recimo, da so potem take fajn.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

11.06.2007, 13:45

clock-img

Anonimen

Jaz sem si kupila Sparove in so res fajn tako kot je Mina1 že napisala.

clock-img

11.06.2007, 14:37

clock-img

karamela

pencil-img

645

Jaz imam Sparove in so vredu. Imam pa tudi nalepke za Mercatorjeve pa jih še nisem nabavla. Kar pa sem gledale karaketistike imajo Sparove mislim da 460 g Mercatorjeve  pa 500 g bombaža na kvadratni meter, al nekaj takega.

Pomoje so oboje ful vredu. Tudi mi bomo zamenjali tiste trde z novimi mehkimi brisačami.

clock-img

12.06.2007, 07:54

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

jaz sem kupila v Sparu, in nisem zadovoljna. Sicer so mehke, ampak vpijajo slabo in slabo se sušijo (ne po pranju, ampak sproti).
Tudi moja mama je enakega mnenjauser posted image ; ne čist res, njej so dosti boljše Svilanitove.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem