writing-img

brisanje ritke

clock-img

25.08.2010, 12:43

clock-img

biga

pencil-img

838

Moj triletnik je od avgusta v drugem vrtcu, kot je bil prej. Prej je bil v skupini 6. otrok, kjer se jim je vzgojiteljica 100% posvetila, v bistvu jim je bila kot druga mama. Zdaj pa se vzgojiteljice menjajo zaradi dopustov, v skupini pa so združeni otroci iz več skupin. In seveda morajo biti bolj samostojni. Hodijo sami na WC, sami se oblačijo (vidim, ko pride domov, kako ima oblečene hlačke in trenerko), kar je dobro. Me je pa zmotilo včeraj, ko je sin rekel, da je šel kakat (v vrtcu gre zelo redko), pa da je sam obrisal ritko. Doma sem videla, da so hlačke od blata, seveda ker ni znal dobro obrisati. Ali vzgojiteljice tudi tole prepustijo malčkom, ki tega še ne znajo? Tudi doma mu jaz brišem ritko, čeprav sem mu že pokazala, kako se to dela. Torej, bi morala vzgojiteljico vprašat, če mu lahko pomaga, kadar gre kakat?

clock-img

25.08.2010, 12:51

clock-img

nosek5

pencil-img

63

Pozdravljena Biga!

Absolutno jim pri tovrstnem opravilu morajo pomagati vzojiteljice. Zato se pogovori o tem z njimi. Zato so med drugim tudi tam. Še noben triletnik se ne zna dobro obrisati po opravljeni potrebi. Da pa bi ga po nepotrebnem zato peklo pa ni potrebe.

Lep pozdrav.

clock-img

25.08.2010, 15:25

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: biga

Moj triletnik je od avgusta v drugem vrtcu, kot je bil prej. Prej je bil v skupini 6. otrok, kjer se jim je vzgojiteljica 100% posvetila, v bistvu jim je bila kot druga mama. Zdaj pa se vzgojiteljice menjajo zaradi dopustov, v skupini pa so združeni otroci iz več skupin. In seveda morajo biti bolj samostojni. Hodijo sami na WC, sami se oblačijo (vidim, ko pride domov, kako ima oblečene hlačke in trenerko), kar je dobro. Me je pa zmotilo včeraj, ko je sin rekel, da je šel kakat (v vrtcu gre zelo redko), pa da je sam obrisal ritko. Doma sem videla, da so hlačke od blata, seveda ker ni znal dobro obrisati. Ali vzgojiteljice tudi tole prepustijo malčkom, ki tega še ne znajo? Tudi doma mu jaz brišem ritko, čeprav sem mu že pokazala, kako se to dela. Torej, bi morala vzgojiteljico vprašat, če mu lahko pomaga, kadar gre kakat?

pa je vzgojiteljica vedla, da gre kakat?

clock-img

25.08.2010, 15:40

clock-img

biga

pencil-img

838

Takole je bilo: je šel na stranišče in po besedah vzgojiteljice ni povedal, da gre kakat, niti potem ko se je vrnil v igralnico, ji ni rekel. Torej bo moral kar otrok povedat, če ne bo umazan. Sva se doma pogovorila, sem pa vesela, da vzgojiteljici nista malomarni.

clock-img

25.08.2010, 15:42

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: biga

Takole je bilo: je šel na stranišče in po besedah vzgojiteljice ni povedal, da gre kakat, niti potem ko se je vrnil v igralnico, ji ni rekel. Torej bo moral kar otrok povedat, če ne bo umazan. Sva se doma pogovorila, sem pa vesela, da vzgojiteljici nista malomarni.

no, evo, rešeno.

clock-img

25.08.2010, 17:21

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Naša tavečja je stara malo čez 3,5 let in v vrtcu jim pustijo, da si sami obrišejo ritko, ampak je ena zraven, da preveri.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem