writing-img

britje intimnih predelov

clock-img

18.03.2006, 10:15

clock-img

Anonimen

Mene zanima, koliko vas je takšnih, ki prisegate na naravno in se odspodaj ne brijete, razen seveda bikini predela?
Jaz sem takšna in imam občutek po tukajšnjih odgovorov, da sem v manjšini.

clock-img

18.03.2006, 10:18

clock-img

Anonimen

Evo, se ti pridružujem.

clock-img

18.03.2006, 10:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.03.2006, 10:25

clock-img

Reja

pencil-img

545

Jaz sem to, da je spodaj urejeno precej lepo za pogledat, videla, ko sva šla prvič na FKK plažo. Prej sem si brila le bikini predel.

Od takrat naprej pa se redno zabavava s friziranjem in nama je to postala odlična predigrauser posted image

clock-img

18.03.2006, 10:30

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Jaz bom pa rekla, da mene moj Sašo od nosečnosti dalje brije, in tudi pri nama je to ena vreste predigra....Pa še zelo lepo porihta....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

18.03.2006, 11:15

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz sem si vcasih brila predel bikinija, ostalo pa strigla s skarjicami user posted image .. .potem sem delala frizurce, pa brila na golo, pa spet mal frizurce, pa sam kako crtico... zdej se mi pa ne da vec igrackat in se brijem na golo... je pa to predigra samo zame user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami, pika moja!

clock-img

18.03.2006, 16:36

clock-img

Anonimen

Jaz sem spodaj brijem že nekaj časa, začela sem se sama od sebe, tako iz firbca, zdaj pa je to postala kar rutina in sem se tako navadila, da pač ne morem bit poraščena. Se mi pa ne zdi nič takega, če se kdo ne brije. Kakor komu paše.

clock-img

18.03.2006, 16:55

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Včasih sem si samo bikini, zdaj pa si ob straneh pobrijem redno, med tuširanjem, črtico na sredini pa porežem s škarjicami.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.03.2006, 17:01

clock-img

dory

pencil-img

8852

jst si ne predstavljam,da se ne bi brila...ce ne druzga ze zarad same higiene...

clock-img

18.03.2006, 18:07

clock-img

Anonimen

dobesedno kot teja

clock-img

18.03.2006, 19:15

clock-img

Anonimen

ja, pa nimate nič težav z vraščanjem dlak? Pri meni je tako, da če se 1x pobrijem, je OK, če se drugič je že malo manj OK, tretjič je pa že vse prav pikasto in boleče user posted image  Pa bi si ful rada rihtala frizurco....

clock-img

18.03.2006, 19:57

clock-img

Anonimen

Anonimna nasvet za britje:

- nikoli se ne smeš briti kontra rasti dlak
- imeti ostro britvico
- najboljše so Gilete mach 3 (vsaj zame)
- hlačke morajo biti brez ostrih robov, da ti ne iritirajo kožo
- pa obvezno paziti, da britvico vedno lepo očistiš, da dlake ne ostanejo noter, ki so odlično gojišče za bakterije
- meni npr. ne pašejo razne pene za britje ali samo navadna voda. Jaz naredim tako, da spenim z milom in gobico

< Sporočilo je popravil URSKA -- 18.3.2006 20:02:34 >

clock-img

18.03.2006, 21:23

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Jaz si samo bikini predelj pri kozmetičarki ostalo pa samo malo pristrižem... Nisem pa še nikoli probala na golo, ker mi ne zgleda dobro, pa še tako pogosto se mi ne bi dalo. Kar pa se higiene tiče, menim, da je tudi z nekaj dlakicami popolna!!!!

Mogoče bi morala probati drugače, a zaenkrat mi to odgovarja.

clock-img

18.03.2006, 21:47

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Jest si zdepiliran bikini predel, ostalo pa s skarjicami, pa mal z ziletko "spodaj". Na golo obrite sploh ni priporocljivo v casu nosecnosti, ker dlake pravjo da zadrzijo bakterije.. no nevem. Sem si pa parkrat obrila, pa me je svrbel kot nevem kaj, tako da to zame ne pride vec v postev.

clock-img

19.03.2006, 07:50

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Jst si ne predstavljam, da ne bi bila depilirana

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

20.03.2006, 14:29

clock-img

Anonimen

Jaz si tudi brijem samo bikini predel.

clock-img

20.05.2011, 09:33

clock-img

slutnja

pencil-img

217

in kok depilacija boli.. jst se nagibam k tem ker se mi neda brit vsake 3 dni, in sm se odlocla da grem k kozmeticarki, sam me je tok strah da ne vem,... te bolecine pac ne prenasam najbolje, ze ko pulim obrvi jokam...od bolecin,.

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

clock-img

20.05.2011, 09:47

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Vsekakor boli - pa ne tako, da se ne bi dalo zdržati in vsekakor manj, kot da si voskaš sama. Mene bolj kot ta bolečina pri voskanju moti to, da se mi potem dlačice vraščajo, zato sem raje prešaltala na laser.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

clock-img

20.05.2011, 11:08

clock-img

Saša27

pencil-img

1387

IZVIRNO SPOROČILO: tanaja*

Jst si ne predstavljam, da ne bi bila depilirana

Enako, ni boljšega občutka kot biti brez nadležnih dlačic user posted image  (tudi moj se strinjauser posted image )

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

clock-img

20.05.2011, 11:11

clock-img

sakuL

pencil-img

911

jaz se obrijem sama, niti si ne upam da bi me obril fant user posted image
tako mi je lepše in obljše, je pa res da je to treba poj vsak drugi dan delat, čene je že user posted image user posted image čist preveč dela user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

clock-img

23.05.2011, 18:24

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz se depiliram že nekje 2 leti in si sploh ne predstavljam več, da ne bi bila zdepilirana. Tudi med nosečnostjo sem se redno depilirala in tudi 3 dni pred porodom sem šla. Sicer je bolelo kot 100 user posted image , ampak se je splačalo user posted image Zdaj sem se opogumila in se podepiliram tudi pod pazduhami user posted image user posted image user posted image Joj, kako je to fenomenalen občutek user posted image user posted image user posted image Ne rabim non-stop z britvico stati pod tušem, da lahko oblečem majico s kratkimi rokavi.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem