IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
pa gremo drugo vprašanje postavit
Se vam je pred časom kaj zgodilo ali otroku, kak dogodek, ki bi morda lahko stresno vplival na otroka? Zna se to na prebavi pokazati...
ne nič takega..skos se smejimo ker je res lumpasta-pravo nasprotje od sina in se vsi štirje zabavamo..
edino kar mi je pa padlo na pamet-sam ne vem a bi bilo kej povezano..
3.12 je bila ceplena-to cepljenje ob enem letu
4.12 je prvič bruhnila
6.12 je imela vnetje ušes
pa včeraj ponoči smo bili tudi na metelkovi in ma spet vnetje
sj pravjo da loh bruha med vnetji-čeprav prvi k je bil do cepljenja extra nagnjen k vnetjem nikoli ni..spet kar me emoti med obroki..
ma nisem ravno prepričana da je zrak..ker ji zdele par dni res počasi dajem jest, da se že skor stegne za žlico da bo ja vse ok...
včeraj sploh ni večerje jedla..
je pa ponoč pojokavala-pa sumim da jo je malo ščipalo po trebuščku..no seveda so lahko še zobje ker ji rinejo spodaj in zgoraj štirke ven. ampak ne vem pomislila sem na trebušček
aja sem klicala še enkrat k dr..sestra pravi da je čokolino, ričet, sladko zelje, zelo težka hrana in da je lahko od tega

hmmmm kako pa da prej v 4 mesecih ni..
pa naj ji dam lahko hrano..
matr kaj pa je lahka hrana..sploh za večerjo..ponavadi je za večerjo čokolino-različni okusi, gres, polenta na mleku..