writing-img

bruhanje podobno skuti

clock-img

01.03.2007, 13:29

clock-img

majda12

pencil-img

183

LP!Po dolgem času imam eno vprašanje in sicer ,ko se nahraniva torej podojiva mi čez določen čas vrže nazaj tako rumenkaste barve podobno skuti,ima katera podobno izkušnjo ali je to normalno?LPuser posted image

clock-img

01.03.2007, 13:58

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Najin malček včasih podobno naredi. Pač, preveč se je najedel pomoje.

clock-img

01.03.2007, 14:24

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Tudi pri nas včasih podre kupček, zraven pa pride malo skutice - to si jaz razlagam takole - vsak človek ima kislino v želodcu (ti želodčno kislino user posted image ), da lahko razgrajuje hrano. Pri dojenčku to še ni tako intenzivno, vendar pa jo mora neko količino vseeno imeti -> ali pa je v fazi izdelovanja te želodčne kisline. Ne vem, nisem doktor oz štručko, ampak pomojem je to nekaj s to želodčno kislino, ker drugače vrže gor kar mlekec, ne pa skuticeuser posted image
V glavnem, vsi dojenčki kar jih poznam, to delajo, tko da pomojem ni panike user posted image

clock-img

01.03.2007, 15:00

clock-img

majda12

pencil-img

183

user posted image   Lepo se zahvaljujem za odgovore,je kar lažje.user posted image

clock-img

01.03.2007, 22:35

clock-img

***pika***

pencil-img

203

Tudi moja punčka bruha 'skutico' in to kar pogosto. Najprej malo polije, nato podre kupček, v naslednji rundi pa praviloma se ta dodatek ven prileti.

clock-img

03.03.2007, 09:29

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Tudi naša tako bruhne včasih in to je znak, da se je preveč najedla. Jaz sem ji včasih kar dajala joško, da bi več pojedla na enkrat in za dalj časa, pa ni bilo prav. Tako da zdaj ko se odstavi prvič in se ne obrne več h "cuclu" kar nehava in je boljše, manj poliva.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem