writing-img

buče

clock-img

23.09.2009, 08:37

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

mi bomo letos prvič izdolble bučo. a kera to prakticira??

mate kakšen nasvet, mamo sam eno veliko bučo, pa bomo zlo razočarane če jo bomo zafušaleuser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

24.09.2009, 13:14

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Mi smo letos že rezali, pravzaprav mož je to radost delil s sinovoma. So tri buče pri babici nafehtali in potem smo te strašne buče par večerov opazovali v soju svečk. Super. Žal so pa kmalu potem začele gnilit in so jih odstranili.

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

clock-img

28.09.2009, 16:10

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz to praktiricam že par let, saj ima mož ravno na 31.10. rojstni dan. Svetujem ti, da najprej izdolbeš pokrov - na okroglo ali cik-cak, po želji. Mogoče je cik-cak varianta lažja. Za širino noža postrani zarežeš in greš okrog in okrog buče. potem pa pokrov dvigneš, izdolbeš bučo tistih semen in ostalih "nitk", potem pa začneš izrezovat nos, oči, usta... Oblike so pa potem po želji. Jaz ponavadi, ko delam na cik-cak pokrov, naredim tudi oči, nos, usta v trikotnik ali kvadrat. Če je pokrov na okroglo, potem tudi ostalo naredim na okroglo. Ni nobene panike bučo izdoblti, paziti moraš edino to, da je ne prerežeš preveč.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

06.10.2009, 23:09

clock-img

takotako

pencil-img

608

Men je to zakon-delam vsako leto.

Jaz jo izdolbem kot ti je napisala predhodnica.
Lansko leto sem iz črnega šeleshamerja izrezla podgane, in netopirje pa sem jih nalimala na fasado od hiše. Spodaj pa dala sveče pa buče z svečami. Je kar orginalno izgledal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem