writing-img

bučke

clock-img

27.09.2007, 14:47

clock-img

mamci

pencil-img

179

kako in s čim (priloga) pripravljate bučke za user posted image ?

hvala

Otrok raste od mleka in hvale.

clock-img

27.09.2007, 14:50

clock-img

Anonimen

s pirejem aja bučke pa v omaki (mal čebule popražim, čez bučke vržem popražim mal začinim pa kisla smetna not mnjam)

clock-img

27.09.2007, 18:18

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Bučke grejo z vsako zelenjavo.
Jaz delam npr. tudi s polento, makaroni, pa krompirjem, rižem...

clock-img

27.09.2007, 19:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.09.2007, 21:57

clock-img

zelva

pencil-img

93

A ko ste začele uvajat ste dale bučke samostojne al ste takoj mešale z že kako sprobano zelenjavo?

clock-img

27.09.2007, 22:05

clock-img

ninabr

pencil-img

21

Vsako novo živilo, ki sem ga uvajala sem mu dala trikrat samostojno nato pa sem začela mešat s tistim, kar je že probal.

clock-img

28.09.2007, 12:30

clock-img

hariba

pencil-img

1387

Jaz sem mu jih prvič ijn drugič dala samostojne zmiksane z dodatkom mojega mleka, nasleddnjič sem dodala še krompir, pa potem tudi cvetačo. zadnjič sem pa ji naredila rižotgo z bučkami.

clock-img

09.10.2007, 20:34

clock-img

Anonimen

ravno danes sem na tem forumu dobila en fajn recept za bučke, sem skuhala, malce priredila po svoje , pa je blo naši user posted image  zeloooooooo dobro.
prepražiš malce čebulce in čist malo česna, naribaš na rezance malo korenja in malo bučk, jaz sem solila in dodala kumino, malce zdušiš, doliješ vodo, potem pa lahko dodaš ali pa ne malce riža, na koncu pa še malce polente, da se stvar zgosti.
naši je blo njamssiiuser posted image
zdaj pa lahko kako sestavino odvzameš ali pa dodaš.....

clock-img

09.10.2007, 22:17

clock-img

zelva

pencil-img

93

Mene ta bučka malo matra, nikakor se nemorem znebiti "nitk"! Že dvakrat sem jo kuhala in obakrat nitkasta tako da si ne upam jo dam mojmu user posted image , da se mu kje ne zatakne ker sva šele na začetku uvajanja! S čim ste jo ve miksale?

clock-img

09.10.2007, 22:44

clock-img

Anonimen

S krompirjem, s polento, z rižem, s pšeničnim zdrobom, z ostalo zelenjavo, z jabolkom,...

clock-img

10.10.2007, 09:25

clock-img

Anonimen

zelva  - ne vem kakšne nitke te mantrajo . no, je pa res, da je naša user posted image  stara že šest mesecev, pa ji že kar nekaj časa dajem GH. in hrane nisem nikoli čist do gladkega miksala (razen jabolčne čežane, ki jo naša user posted image zeeeellloooo obožuje). ostalo, pa ji kar z vilico nadručkam (zelenjavne juhice,...)
no, bučko pa najprej naribam na ribež (na onega, ki je štirikoten in lahko naribaš na rezančke), in dam dušit. naša obožuje bučke....user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem