writing-img

buške

clock-img

19.01.2006, 22:13

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Pozdravljene!!
Zdi se mi, da nikol nobena ne potarna, da ji je otrok padu in da ima buško....
Mi smo pravkar shodili in smo že eneparkrat padli in obvezno na glavo, al nazaj al pa naprej. In cel čas sem zraven njega, pa veeno pade. Se počutim že prav slabo... Pa me zanima kako je to kaj pri vas!! Al zganjate paniko, ko otrok pade, al hitro hladite z ledom, al je morda že kakšen imel pretres možganov, al sploh ne reagirate na te zadeve...
Izkušnje, mamice in očki!!

Hvala in lep spanec!!

clock-img

19.01.2006, 22:18

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Naš Nejc sicer ni veliko padal, če pa se je zgodilo, smo hitro rekli, a že spet ti je zajček pobegnil, ga postavili na noge in že je letel naprej. Nič joka, nič obkladkov, ker sem ugotovila, da joka, če mu damo obkladke.
Kakšnih hujših bušk pa še ni bilo?
Korakanje s čimmanj buškami in brez joka vam želim

clock-img

19.01.2006, 22:23

clock-img

Anonimen

ponavad sploh nismo reagiral razn če je blo res hudo..pol smo hotl kej mrzlga npr mokro cuno gor dat pa itak ni pustila. tko da nobene panike. da bo pa dobl pretres če pade iz hoje se mi zdi pa pretirano!

clock-img

19.01.2006, 22:27

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Mateja, jst ti samo svetujem margarino...je res zakon! Če se udari, jo samo vmasiraj lepo in kmalu je bolje...buška izgine...resno!

Ja seveda mal paničarim, kaj pa...en mesec nazaj mi je zvečer, ko sem jo dala spat, padla preko ograje, pa imamo namontirano najnižjo varianto...ne me spraševat kako ji je to ratal...buška ji je na čelu vidno rasla, obe sva jokali... zdej sem ji vzela jogi ven in naštimala uno podlogo od prenosne postelje + debel volnen koc + ovčja koža...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

19.01.2006, 22:31

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Moja skoraj vsak dan stakne kakšno buško, manjšo ali večjo. Največjo je dobila pa takrat, ko sem jo jaz pod stolom lovila, da se ne bi udarila in je bilo še huje, kot če bi sama padlauser posted image .  Zaenkrat kakšnega pretresa ni bilo (upam, da ga tudi ne bo), pa tudi buška največkrat hitro izgine.  Panike nisem zagnala še nikoli, ker niti ni bilo potrebe. Če pade, najprej počakam, kakšna bo reakcija (ne skočim takoj k njej). Včasih fino zaropota, pa niti pisne ne, ampak se pobere in šiba dalje. Včasih pa plane v jok in takrat jo grem potolažit, najprej probam z besedami, potem pa jo vzamem v naročje in jo pocrkljam. Pa kmalu pozabi. 

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

clock-img

19.01.2006, 23:40

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Še zdaj se spomnim prvih korakov starejše hčere - buška na buški na čelu - na obeh straneh.
Sin ni bil tak akrtobat.
Ta tretjo pa bomo videli poleti.

clock-img

20.01.2006, 10:21

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Naša sicer še ne hodi,se pa dviguje na nogice kjer ima možnostuser posted image ,pa smo se tud že ene parkrat udarl v bučo.Me je kar groza kaj še bo ko bo shodila,se mi zdi da je preveč korajžna,se kar spušča in misli da bo kar brez opore stalauser posted image .

clock-img

20.01.2006, 10:35

clock-img

Anonimen

O ja jih ni za preštet pri treh otrocih.To so del odraščanja.
Tudi sedaj pri vnuku so in bodo prisotne,ker ne gleda kod hodi.
Vihravost, nepazljivost,pa je buška tu.
Nič jaz sem oziroma imam v zamrzovalniku,ledeno blazinico vedno pripravljeno.
In Kamagel gel.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem