writing-img

bucke

clock-img

04.05.2007, 12:57

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Posadila sem milijon buck po vrtu user posted image , sedaj pa me zanima (seveda ko bodo moje bio buče ven prilezle user posted image ), kako pripravljate bučke svojim user posted image ? Na katere vse načine...
NAJLEPŠA HVALA user posted image

clock-img

04.05.2007, 13:00

clock-img

Anonimen

Jaz jih ponavadi naredim v omaki:popražim čebulo, dodam na košče narezene bučke in pražim nekaj minut. Solim, dodam malo paradižnikove mezge, pretlačim bučke in kuham še ene 15  minut. Na koncu dodam žličko kisle smetane.

clock-img

04.05.2007, 13:02

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Sam tole pomojem user posted image pri 6 mesecih ne bo smel jest? Mezgo, pa sol in čebulo? nisem nek stručko...

clock-img

04.05.2007, 13:10

clock-img

L & L

pencil-img

997

Po moje bi blo fino če jih samo prepražiš pa mogoče čist mal soli dodaš pa zmiksaš, al pa sam pretlačiš.
Na mal olča jih po moje lahko, sam čebule pa res mogoče ne.
Pa dober tek tvojemu user posted image , ko jih bo lahko jedeu.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

clock-img

04.05.2007, 13:17

clock-img

Žabbaa

pencil-img

17

jaz bučke narežem na kolobarje in le popečem na olivnem olju.kožo olupim,ker nimam domačih, mu pretlčim z vilico ali pa natrgam na koščke.
pa dober tek

clock-img

04.05.2007, 13:33

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Jaz pa jih samo skuham in pretlačim, pa zmešam s kako drugo zelenjavo - korenčkom, krompirčkom, blitvo. Ima ful rad. No, samo naš bi pojedel vse živo user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

04.05.2007, 13:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Sam tole pomojem user posted image pri 6 mesecih ne bo smel jest? Mezgo, pa sol in čebulo? nisem nek stručko...

šele sedaj sem videla da si mislila za user posted image . Se opravičujemuser posted image
Ja za user posted image  sem jih pa samo skuhala malo pretlačila in zmešala s kakšnim krompirjem.Nisem dajala nobene čebule in paradižnikove mezge.

clock-img

04.05.2007, 13:59

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Čeprav se ne sliši dobro, ampak moja dva otroka to res rada jestauser posted image . Skuham bučke, jih zmiksam skupaj z banano, pa je.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

04.05.2007, 18:25

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Maxica, ful dobra ideja user posted image

Pri katerem mesecu pa lahko začnemo z bučkami? In pa recimo s krompirjem in blitvo?

clock-img

04.05.2007, 20:12

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Jaz sem jih tudi samo skuhala in pretlačila z vilico, za začetek. Potem bomo pa mešali s kakšnim krompirjem.

clock-img

04.05.2007, 21:38

clock-img

eya

pencil-img

4615

Z bučkami lahko začneš že pri 6ih mesecih, tudi s krompirjem in blitvo. Kasneje, ko bo jedel že bolj konkretno GH, pa mu jih lahko daš v rižoto, razne juhice, pa seveda v omaki s kislo smetano, zraven pireja.

Aja, pa najprej mi ni bilo jasno, o kakih buckah bo zdaj govora na temi Uvajanje GHuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

05.05.2007, 09:56

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Hvala vam user posted image

Bom naredila tako tini mini knjigico z recepti za otročka do 1leta starosti. user posted image

clock-img

06.05.2007, 23:35

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

nisem še prišla tolk daleč pri uvajanju, ampak punce bučke pripravljajo z rižem... za poskusit je

clock-img

07.05.2007, 12:47

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Z rižem so fajn, ja - samo spasirat se ne dajo tako fino (naš vse kar ni čiiiisto spasirano, meče čez celo kuhinjo). Zato jih dostikrat pripravim tako, da naredim bolj redko bučkino kašico, pa jo zgostim z riževimi kosmiči.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

08.05.2007, 09:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.05.2007, 15:41

clock-img

can

pencil-img

29

Jaz jih mojemu 8 mesečniku pripravim tako, da jih skuham skupaj s porom. Dobijo boljši okus. Potem pa jih zmiksam s paličnim in jih dodam v polento ali krompir ali riževe kosmiče. Jeva pa jih že od vsega začetka, pri 5,5 mesecih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem