cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

buggy board - za sedenje?

clock-img

01.10.2007, 23:39

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Prebrskala sem precej tem o buggy boardu.

Nekatere ste omenjale, da se ta večji otrok tudi vsede na buggy board. Pa me zanima, kako sedi - kam da noge, kje se drži?
Na http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1772586  je Monja nalepila 3 slikice variant za vožnjo z dvema user posted image in na ta tretji je malo drugačen buggy board - ko je res še za prijet za roke. Kje pa se dobi? Ne najdem... pomagajte....

Sicer pa kaj mi predlagate - za 2,5 letnico poleg dojenčka? Pa na quinny speedy sx, da bi šlo...  pa za makedam, da bi ustrezalo...
Buggypod mi deluje za bolj majhne - saj je do 15 kg, naša ima že 13 kg.Strolli pa mi deluje nestabilno - se bojim, da prevrže cel vozek... Kaj pravite?

clock-img

02.10.2007, 00:33

clock-img

Anonimen

Mi imamo takega, kot je na tretji slikci od monje. Bi pasal tud na speedyja. Mi imamo freestylea. Kupljeno na angleškem ebayu.

clock-img

02.10.2007, 08:23

clock-img

melanija

pencil-img

934

Mi imamo nekaj podobnega kot je na tretji slikici Monje79, je pa home made varijanta. Moj je predelal majhno otroško trikulko in jo namontiral na voziček. Imam pa peg perego.

clock-img

02.10.2007, 11:43

clock-img

vesna_14

pencil-img

172

Jst imam voziček tandem od PP zraven pa še kolo (mislim da je na drugi sliki) za tavečjega da se lahko pelje - je bolj lene sorteuser posted image in je ful praktično pa še vse imam na kupu ,kr sem v večini sama za vseuser posted image (pa je stabilen - ne prevrže vozička vsaj men ga še ni pa je mali star 4 leta- edino ful ostre ovinke ne mrš delat z njem , ker pol malega dol kipnešuser posted image pri hoji te ne ovira kot te pomoje buggy) 

Lp

< Sporočilo je popravil vesna_14 -- 2.10.2007 11:46:57 >

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

clock-img

02.10.2007, 13:04

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Ali se temu na 3. slikici, ko je za sedet tudi rece buggy board? ali pod kaj naj iščem?
hvala vsem za pomoč.
Vesna, kako pa gre po makedamu to kolo za malčka? 

clock-img

02.10.2007, 13:33

clock-img

vesna_14

pencil-img

172

mal ga sicer premetava ampak gre čeprav naš je že velik mu tudi rečem naj gre peš ker se mi zdi škoda uničevat kolo.

Iz kod pa si? Če sma kje blizu doma se lahko zmenima in ga sprobašuser posted image

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

clock-img

02.10.2007, 13:33

clock-img

vesna_14

pencil-img

172

aha zdle sm vidla da si iz MB
nisma blizuuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem