writing-img

bulica na mestu cepljenja

clock-img

23.11.2009, 19:50

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

Že nekaj časa opažam, da ma naš fantek bulico na nogici - na mestu kjer je bil cepljen. Cepljen je bil tretjič 4.11. Sem mislna da bo bulica zginla, pa ne zgineuser posted image
A majo vaši dojenčki tudi to? A zgine po določenem cajtu?

clock-img

23.11.2009, 19:54

clock-img

2suzika7

pencil-img

79

Izgine, izgine!!! Če nastane hematomček po cepljenju, potem rabi en čas ,  da izgine. Naša ta velika je vedno imela hematom, ne glede na masažo in obkladke. Ta mali pa samo 1x čisto majhnega. Brez skrbi.

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

clock-img

24.11.2009, 19:51

clock-img

akin

pencil-img

158

Ja, pri nas je izginilo. Po prvem cepljenju je dobila zatrdlinico v velikosti grahovega zrna. Izginila pa je komaj kak teden pred naslednjim cepljenjem.

clock-img

24.11.2009, 19:54

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Naša punca je imela bulico še kak mesec po cepljenju. Poskusi malo pomasirat vsak dan.

clock-img

25.11.2009, 13:54

clock-img

daisyb

pencil-img

419

moj je imel bulico skoraj tri tedne po cepljenju...in to sam po cepljenju proti pneumokokom..za drugo cepljenje pa ni mel nic.
bulica zna bit dalj casa na mestu cepljenja, vsaj tako so meni rekli. jaz ne bi nic panicarila...bi pa pri naslednjem cepljenju to povedala.

clock-img

25.11.2009, 17:06

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

Hvala punce! Kot vedno, ste me potolažleuser posted image !

clock-img

19.12.2009, 13:39

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Zdajle sem pa tudi jaz opazila zatrdlino na mestu cepljenja, rdečina je pa že od cepljenja naprej,
bila je tretjič cepljena - stara pa je 6m.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem