writing-img

bulica po cepljenju!

clock-img

20.10.2007, 13:06

clock-img

emina83

pencil-img

428

punce zanima me če že ima katera izkušnje s tem:

tamala je bila 3 dni nazaj drugič cepljena v bedrico in se ji je malo nad pikom ena rdečeca pojavila, spodaj pa bulica v velikosti odraslega nohta. rdečica sicer zginja, bulica se pa ne manjša.

strah me je da ni kaj narobe, pa me zanima če se je vašim dojenčkom to naredilo, če ne da hitro bežima k P?

clock-img

20.10.2007, 14:12

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Otekline po cepljenju so normalne. Ko smo bili zdaj pri letu in pol cepljeni, je pediatrinja rekla, da lahko pride do tako velike otekline, kot je rama (se pravi dvojna). Naša na srečo ni imela nikoli nič.

Hladne obkladke ji dajaj, pa bo kmalu bolje. user posted image

clock-img

20.10.2007, 15:42

clock-img

severnica77

pencil-img

859

Pri prvem cepljenju je tudi naš dobil bulico, vendar je P rekla, da je to celo dobro, ker se potem cepivo počasi absorbira .... V glavnem obkladke na bulico pa bo izginila, definitivno ni nič hudega.

clock-img

20.10.2007, 18:11

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Ja, to je običajno in izgine. Malo lahko tudi pomasiraš.

clock-img

20.10.2007, 18:54

clock-img

emina83

pencil-img

428

hvala punce, se že boljše počutim!

bomo dajali naprej obkladke in malo pomasirali, pa bo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.10.2007, 22:09

clock-img

Maggie

pencil-img

151

Ja, mi smo jo tudi imeli. P je rekla, da je treba večkrat na dan masirati s fiziološko. Izginila je šele po 10-14 dneh.

clock-img

23.10.2007, 22:24

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Meni je P rekla naj dam v primeru otekline gor obkladke iz kamilc (najboljš kr filter vrečko).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem