writing-img

bulice v glavi

clock-img

23.05.2010, 21:46

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Pri moji dve pa pol letnici sem pravkar opazila v glavi na lasišču tri bule. So zelo trde, velikost premera pol centimetra. So rdeče barve. Na vrhu ni videti da bi bile gnojne.
A je to kdaj kdo imel? Me je full panika, pa pravi da je to ne boli.

clock-img

23.05.2010, 21:50

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Moja tašča in mož imata take bulice-to je od podkožne maščobe, če je to ni nevarno, zna pa zrast. Ponavadi odstranijo v lokalni anesteziji, ampak se rado ponavlja. Pokaži pri P za vsak slučaj, ampak skor ziher je to.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

23.05.2010, 21:57

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Vrjetno gre za aterom, včasih pa je lahko tudi košičasti izrastek-oboje ni ne varno! Seveda pa vprašaj P na pregledu, da bo sigurno!

clock-img

23.05.2010, 22:26

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Komu je to potrebno pokazati dermatologu, ali kateremu drugemu zdravniku?
Moja punči je naročena 31.05. k dermatologu, saj ima rdečo kožo na rokicah. Pa bi istočasno še to pokazala. Al mislite, da grem k P, pa da vidim kaj bo ona rekla?

clock-img

23.05.2010, 22:28

clock-img

eva1

pencil-img

4835

ja, ja kr dermatologu pokaži...

clock-img

29.05.2010, 14:47

clock-img

lananai

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Moja tašča in mož imata take bulice-to je od podkožne maščobe, če je to ni nevarno, zna pa zrast. Ponavadi odstranijo v lokalni anesteziji, ampak se rado ponavlja. Pokaži pri P za vsak slučaj, ampak skor ziher je to.user posted image

Znajo bit zamašene lojnice, ja. Jst jih mam cel kup po glavi. Sem jih že hotla dat odstranit pa baje, da se rado ponovi. Je pa baje dedno - me je dr. spraševala, če ma kdo v družini.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem