writing-img

bundica pa hlače

clock-img

18.10.2007, 19:15

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

danes sem bila v hervisu in imajo full lepe komplete bundico pa hlačke. Mislim da neke SNOX ali neki takega firme. Cena je bila 70€
Zdj mi pa povejte a je to full drago, drago, normalno ali poceni? Gre se pa za 98 številko. Kakšne so kej običajne cene kompleta posebej bundica pa hlače? V C&A se mi zdi da je bilo okol 50€ koplet
No v takotu sem mu pa kupila poleti za 10€ bundico. Ampak take iz hervisa je pa full fajna zdjle sem šla preračunavat v bivše tolarčke pa sem ugotovila da je pa ti kar huda cena. Tako da je ne bomo kupili user posted image user posted image  Morem najti ugodnejšo varjanto

clock-img

18.10.2007, 19:27

clock-img

Anonimen

Jaz ne bi dala 70€,veš kaj
kolegica je kupila v Megaoutletu na Rudniku hlače in bundico za (mislim,da )
20€,pa je res fajno.Ne vem,če imajo še za pogledat je.

clock-img

18.10.2007, 19:50

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz sem lani malemu kupila en kombinezon za 25€, enega pa za 10 (za vsak slučaj, če bi prvega zmočil itd). Prvega je dal gor točno enkrat, drugega nikoli (zima zima čisto nič bela). Hvala bogu sta mu letos še prav. Če bi pa dala 70€, pa ne bi nikoli oblekel, bi se šla pa direkt z glavo v zid zabijatuser posted image .

clock-img

18.10.2007, 21:04

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Jaz sem ravno včeraj tega naročila (ga še nisem dobila) - cena se mi zdi precej ugodna.

http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2425530

clock-img

18.10.2007, 21:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.10.2007, 21:08

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Če greste kam na sneg se splača vzeti dražjega če je seveda tudi nepremočljiv. Mi gremo vsako leto za en teden na sneg, zato tudi dam več na nepremočljivost, rajš pa ne povem koliko smo dali letos za komplet ker je bil preveč. 

clock-img

18.10.2007, 22:22

clock-img

Anonimen

Meni se zdi precej denarja....

clock-img

18.10.2007, 22:28

clock-img

Anonimen

Priporocam, da smucarskih hlac NE kupujete, dokler ne bo snega. Tako sva midva pametnjakovica lani tamalemu od fanta kupila smucarske hlace ze v jeseni, do snega so mu bile jasno prekratke .. Sneg je bil pa kdaj, januarja? user posted image  

In zdaj jih ne dobi, dokler ne zapade sneg user posted image

clock-img

18.10.2007, 22:35

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

70€ ni dosti za Snoxx, ki ima kombinezone, ki resnično ne premočijo. Moja dva sta pozimi dosti na snegu, po 2,3 ure in vsak cenejši kombinezon v tem času premoči. Snoxx nam ni. Otroci se "obnašajo" na snegu drugače..se mečejo kotalijo, sedijo v snegu in to ure in ure, in v takšnem primeru je fajn imeti kombinezon, ki ne premoči.

Tukaj midva ne šparava....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

19.10.2007, 10:03

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

70€ ni dosti za Snoxx, ki ima kombinezone, ki resnično ne premočijo. Moja dva sta pozimi dosti na snegu, po 2,3 ure in vsak cenejši kombinezon v tem času premoči. Snoxx nam ni. Otroci se "obnašajo" na snegu drugače..se mečejo kotalijo, sedijo v snegu in to ure in ure, in v takšnem primeru je fajn imeti kombinezon, ki ne premoči.

Tukaj midva ne šparava....

user posted image user posted image user posted image
Ne verjamem v kombinezone za 10 eur 

clock-img

19.10.2007, 10:16

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

user posted image
Tole se meni zdi super verzija. Ponuja možnost, da se hlače in bundica spnejo v kombinezon ali pa se nosi vsak posebej. Najin mini ga je dobil za letos v modri verziji. Obdelava kot pri kombinezonih za odrasle, nepremočljivo in ojačana kolena in rita. Cena 32,90 EUR.

clock-img

19.10.2007, 10:32

clock-img

ery

pencil-img

1675

Lenny, o to je pa super. Kje si to kupila?

clock-img

19.10.2007, 13:02

clock-img

*karina*

pencil-img

131

Lenny ali lahko narocis v eduschu preko neta in ce gre, koliko je postnina v Slovenijo?

clock-img

19.10.2007, 13:07

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Lahko, ampak ne v Slovenijo. Midva uporabljava poštno ležeče Spielfeld, ker nama je najbližje. Poštnina pa je 3,5 ali 4 EUR.

clock-img

20.10.2007, 00:49

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Mi smo tudi tega kupili - modro kombinacijo in je res fajn.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem