writing-img

bungalovi Kačjak/DRAMALJ pri Crikvenici

clock-img

01.07.2008, 13:46

clock-img

matejcica

pencil-img

47

Živjo,
je bila katera mogoče v bungalovih Kačjak v Dramljah pri Crikvenici?
Brala sem, da je ta kraj idealen za družine z majhnimi otroki, da je tu veliko sprehajalnih poti...
V glavnem, dobrodošle bodo kakršnekoli informacije...
Hvala!

clock-img

01.07.2008, 14:55

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

Če misliš Dramelj pri Crikvenici je res lepo. Za bungalove sicer nevem. Drugač je pa Crikvenica zelo lepa imaš ččisto vodo no razen če je nevem koliko dolgo časa brez padavin. Mi že hodimo res skoz v Crikvenico oz. v dramelj tako za en dan. ko smo bili še brez otroka pa kdaj nas je pičlo smo šli čez vikend.....Zna pa bit kar gužva v sami Crikvenici.

clock-img

01.07.2008, 20:42

clock-img

total

pencil-img

4453

Midva sva bila z mojim v Kačjaku,v teh bungalovih ala mali app,skromno opremeljeno,hodila sva jest v hotel,moj je bil skoz lačen tako je bilo malo,zdaj ne vem kako je...?? plaža kr lepa,sam velik hrib za nazaj....ful gužva...ker sva bila sama je bil ok,zdaj z otročkom ne bi šla....

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

09.07.2008, 20:41

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

Mi smo lani bili v apartmaju v Dramalju, kopat smo se pa hodili oz. vozili na Kačjak. Bungalovi so v borovem gozdičku.

Sama plaža je full lepa, gužva je, a ni kake prevelike panike. mesto je bilo vedno, voda čista.

Pa luškan vlakec vozi vse do Crikvenice in nazaj.

cs.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

09.07.2008, 21:56

clock-img

saraja

pencil-img

770

Hojla,

mi hodimo tja zelo pogosto, no letos bo prvič ko bo malek zraven, lani smo bili na Krku. No, kot sem že omenila gremo letos tja. NAma se zelo dopade, ko ni take pretirane gneče, pa tudi cena je dokaj normalna, pa še kuhat ne bomo rabili. Dopade se mi zato, ker je vse v gozdičku kjer je senčka!

Kdaj pa greste?

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

10.07.2008, 20:34

clock-img

matejcica

pencil-img

47

csaje in saraja, hvala za odgovor...prav potrbovala sem kakšno lepo besedo, ker sem dobila na med over netu katastrofalen odgovor-da je bil to najbolj katastrofalen dopust, vse umazano, polno živali...user posted image user posted image user posted image

csaje, iz kje vozi ta vlakec, o katerem govoriš? Iz Kačjaka ali iz Dramalj? Pa samo mesto Crikvenica zvečer? Je kaj stojnic, lunaparkov...? Tega se namreč moji otroci najbolj veselijo...

saraja, tudi vi greste v bungalove? Prvič ali ste že bili? Mi potujemo tja naslednjo soboto, 19.07. -upam, da tudi viuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2008, 19:38

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

matejčica: vlakec vozi iz samega Kačjaka, vozi pa vse do Crikvenice. Mesto Crikvenica pa je ob večerih prav živahno. polno stojnic, sprehajalcev.

morje je izredno čisto, ni umazano. plaža urejena, imaš neko gostilno, prodajajo hod-doge, pomfrit, hamburgerje....
le edino sadje se mi je zdelo na Kačjaku grozno drago.

vidim, da bomo istočasno na dopustu, le da na različnih krajih. mi v Ljubaču, vi na Kačjaku.

če te še kaj ekstra zanima vpraši.

cs.

clock-img

11.07.2008, 20:06

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

Matejcica sem ti poslala zs.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem