writing-img

bungalovi Resnik- Kaštel-Štafilić

clock-img

24.01.2009, 16:57

clock-img

tinx

pencil-img

88

živjo
zanima me ,če vam je to kaj znano? cena je kar ugodna za all inclusive light ponudbo.Letos bi si to izbrali ,pa me zanimajo vaše izkušnje.Ali ,če poznate koga ,ki je že bil tam.Vsako mnenje je dobrodošlouser posted image

clock-img

24.01.2009, 18:58

clock-img

total

pencil-img

4453

Midva sva bila pred 5 leti dol v sobah,zraven hotela,tak blok...imela sva varianto pol penziona,sampostrežno,men je bil super,hrana dobra,sam sobe so bile bolj boge,ne vem kako je v teh bungalovih zdaj,sam takrat nisem gledala na sobe,sam da je bila postelja..user posted image user posted image user posted image .
Plaža je lepa ,sam morje je ponavadi v sezoni bolj umazano...drgač pa men je bilo lepo,ven smo hodili v Trogir,par km stran.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

24.01.2009, 19:46

clock-img

tinx

pencil-img

88

hvala na odgovoru .Kok je pa kj sence upam ,da je kj ,ker niserm pristaš praženja na soncu ?

clock-img

25.01.2009, 10:01

clock-img

total

pencil-img

4453

Tut senčke se najde,tak da ni panike,po moje je do zdaj še ful zrastlo,ker je bilo veliko malih dreves...

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

01.02.2009, 20:43

clock-img

Anonimen

Ce imas majhne otroke je fajn, hotel in vse je takoj ob morju, sence in prostora dovolj, morje je dovolj nizko, da se otroci igrajo, je pa ponavadi poleti bolj ali ne umazano. Z otrokom bi sla tja na dopust, ce te avioni ne motijo, ker teh zna v sezoni biti kar precej, sama pa ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem